Vilken bok skulle ni vilja se blev film? Själv så skulle jag vilja se att nån av Matt Jade böckerna om Ben Hogan blev film tror de skulle kunna bli bra om rätt folk skulle göra den. |
heheh står på min press, alkemisten av paolo cooelho. helst ett samarbete mellan burton och tarantino. men det lär knappast hända innom en snar framtid![]() också silmarilion, men den bugeten skulle isf behöva vara större än brasiliens statsskuld, så... det blir nog inte heller av ![]() __________________________ vild och vild och vild och vild och vild och vacker FICK MIN LUSH MAKONGA 6/6!!! |
rivulet: håller med dig, alkemisten skulle jag också vilja se ![]() __________________________ "We're not vampires...look! We're wearing color today" |
John Marsdens krigs-serie skulle jag vilja se på duken. Fast det skulle nog funka bättre som serie eftersom det är en väldigt lång berättelse. Annars skulle nog Stephen King's Revolvermannen göra sig jävligt bra på bio. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
- Stephen Kings Talismanen, - Alkemisten (vilken högst troligt inom en 10-årsperiod kommer), - Silmarillion (nej, d tror inte jag, Rivulet, behövs så mkt pengar m all datorgrafik?) samt självklart - BILBO också av Tolkien. - The Game av Neil Strauss (vilken också säkerligen kommer komma eftersom nån inte vill missa tillfället att tjäna pengar på detta) __________________________ 002mateke [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-01 02:14:08] |
En av de böcker som jag helst av allt skulle velat sett som film kommer faktiskt nu i höst; Stardust av Neil Gaiman. En annan är Drakens Ögon av Stepehn King. Sen så är Neil Gaiman en av mina favoritförfattare, så det mesta han skriver skulle jag vilja se som film, men det är mycket som helt enkelt inte skulle fungera på den stora duken tyvärr. Jag har stora förhoppningar om Stardust iaf. Om inte den blir bra som s åkommer jag tappa intresset för film helt och hållet efter det...Nåja...kanske inte riktigt, men iaf... __________________________ Il messaggero non è importante. |
- Per Lagerkvists "Dvärgen" - Ursula K. LeGuins "Ö-världen" - Hela serien på 7 böcker av C.S. Lewis "Narnia"-böcker - Alexander Soltjenitsyns "En dag i Ivan Denisovitj liv" - James Joyce "Ulysses" De två sistnämnda ena riktiga utmaningar att filma utifrån böckerna, vilket man självklart vill. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-01 02:19:54] |
Boken Tauerad Torso av Helene Tursten ( fast jag tror de e på G) E de ngn som vet vem det blev som får regissera "Bilbo" ?? __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
Är det inte klart att det är Sam Reimi eller vad han heter? |
Enligt imdb så är det Sam Raimi som fått äran att förstöra sagan. Vi får se hur det blir... Jag trodde inte dom skulle göra den iaf efter Jackson skulle vara upptagen så länge och dom ville att han skulle göra den så den blir i samma stil och dyl. __________________________ Il messaggero non è importante. |
Har länge velat se Falskt Minne av Dean Koontz som film. Har fått för mig att Matt Damon och Kate Beckinsale skulle passa perfekt i huvudrollerna, och som Dr. Ahriman antingen Stellan Skarsgård eller Geoffrey Rush. Vad man får för sig ibland ... __________________________ "Rektorer kan." -Tomas Ekholm |
Alkemisten" blir film av Laurence Fishburne __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
inzomnia: relativt goda nyheter ändå, men hade föredragit "mina" regissörer![]() __________________________ vild och vild och vild och vild och vild och vacker FICK MIN LUSH MAKONGA 6/6!!! |
Tracy Chevalier - När änglar faller - Oskuld och erfarenhet Stephen king - flickan som älskade Tom Gordon Lennart Lidfors - Gåvan Från stjärnorna Ira Leving - En vacker dag __________________________ "Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Haha vafan rivulet?! Alkemisten av Burton och Tarantino?! Hur FAN tänker du nu? |
hahah bara ett år sen hemul-wookad, trodde du skulle kommentera det tidigare![]() tänk dig den ibland nästan lite skimrande sagostämning som burton kan lyckas få till, och tarantinos råhet och kreativitet i scenerna i öknen tex. jag skulle iaf tycka att det vore ett himla intressant samarbete dem emellan, och skulle vara asnyfiken på resultatet, det måste du erkänna? [Inlägget redigerades av rivulet 2008-09-23 09:09:38] |
Verkar vara en skön miv, rivvan! *tummen upp* Gillar inte riktigt Fishburne på denna stora moderna klassiska bok... __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |