Jo kan ni inte göra så att man kan se skillnaden mellan killarnas och tjejernas favorit filmer. Det had vart kul. Det finns på så man kan kolla på Imdb.com det hade vart kul att ha på denna sidan med! Hoppas ni fattar vad jag menar. __________________________ Hej Hej [Inlägget redigerades av forummoderator Goliatbagge 2007-07-25 23:23:14] |
Till att börja med så har vi tråkigt nog bara ett par stycken aktiva medlemmar som är tjejer. __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" [Inlägget redigerades av Dan banan 2007-07-25 18:00:39] [Inlägget redigerades av Dan banan 2007-07-25 18:01:21] |
Aj då. Det visste jag inte... ![]() __________________________ Hej Hej |
Utåtriktad kreativitet är aldrig fel. __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" |
Äh, alla tjejer skulle ändå bara rösta på hästfilmer. __________________________ have a nice day |
Vad får dig att tro det Manne747? Motivering tack! __________________________ -I admire your luck -Mr? -Bond! -James Bond! |
Det är inte det som är problemet gossar __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" |
Jag undrar också varför alla tjejer bara skulle rösta på hästfilmer. ![]() För jag är ju tjej, och personligen tycker jag hästfilmer brukar suga.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-07-29 12:16:00] |
Generellt kan man nog säga att favoritfilmer för respektive kön handlar lite om saker som testosteron/östrogen eller vilken hjärnhalva man använder mest, så att tjejer generellt gillar filmer som handlar om relationer och omhändertagande, och killar sånt som är mer äventyrligt och fokuserat på hjältemod och prylar, typ snabba bilar, explosioner, rymdfarkoster. Detta är ju förstås en extrem generalisering, men skulle man göra en enkät, skulle man nog se att tjejer föredrar romantiska komedier, medan killar föredrar action. __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
hästfilmer brukar jättesuga. och jag håller med lindajjj om att det är en extrem generalisering, eftersom mina nya favvofilmer är Lords of Dogtown, Princess Mononoke, Transformers (eftersom jag ALLTID varit kär i optimus prime ![]() __________________________ appendicitis attacked me.... FICK MIN LUSH MAKONGA 6/6!!! |
Tjejer gillar bara hästfilmer, romantiska draman och highschool-filmer. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Bra beskrivet lindajj Toxic: Det där vet vi nog båda två är en flummig teori ![]() __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" [Inlägget redigerades av Dan banan 2007-07-29 20:55:26] |
Ja, jag glömde ju filmer som handlar om prinsessor. __________________________ Detta är inte bara som jag tycker, det är så. |
Allt som har med romantik att göra gillar tjejer. __________________________ My name is tony montana |
Ja, vidrigt är det... __________________________ Detta är inte bara som jag tycker, det är så. |
Vilka fördomar ni har. Jag gillar allt som har lite action med. Förvisso kan kärleksfilmer vara mysiga, men det är tröttsamt i längden och jag kollar minsann aldrig på det. Så lägg av med fördomarna! Det finns visst det tjejer som.. har samma smak som ni ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. |
Att flickor gillar romantik är väll vanligt men dom är ofta mer skeptiska till mesiga sådana än vi gossar. __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
"Vilka fördomar ni har." Bah. Det är ju ren fakta att majoriteten riktar sig åt äckel-hållet, det vill säga tortyr-redskap till filmer som Holiday eller något ännu värre. Inte alla, men många. |
Och bara för majoriteten riktar sig åt äckel-hållet ska vi andra (normala) straffas?? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. |
Tycker man tar detta på alltför stort allvar. Fast det är väl lätt för mig att säga, I'm a man after all. ![]() Majoriteten behöver liksom inte betyda alla. Känner personligen tjejer som faktiskt ryser åt sliskigt romantiska komedier och föredrar någon sci-fi eller actionrulle. Men de flesta råkar dessvärre gilla skiten. Så är det. Not judging anyone. ![]() |
Okej, men så vaddå? Vem bryr sig om att de flesta tjejer tycker om kärleksfilmer? Det är ju inte så konstigt egentligen, att tjejer hellre tittar på romantik än killar. Tjejer är mer kärleksfulla av sig. Dessutom finns det inget som säger att ER (majoriteten av killar) smak är bättre än majoriteten av tjejers. Jag är förresten fortfarande intresserad av Manne747s svar. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-07-31 19:29:58] [Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-08-02 19:12:59] |
Jaha, en sån här jobbig diskussion alltså. Tjejerna mot killarna. Jag tycker det verkar som om många killar gillar filmer som är häftiga med massa action fast det ofta är ingen eller en helt värdelös handling. Bara det är snabba bilar liksom? Eller har jag lika rätt som den som sa att tjejer bara gillar filmer om hästar och prinsessor och romantik?? Några av mina favoritfilmer är förresten Sin City, Sunes sommar och Amelie från Montmartre |
Jag tycker/tror att tjejerna tycker lite om allting, medan killarna är något kräsnare. Tror inte de ser på häst och prinsess filmer så gärna medan flickorna kollar på allt. __________________________ The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done. [Inlägget redigerades av modv0074 2007-07-31 20:37:01] |
Khori; nej du sa att MÅNGA killar kollar på action... Medan de andra sa att ALLA tjejer gillar kärleksfilmer. That's the different. Men jag håller med dig. Tjejer kollar generellt sätt på mer meningsfulla filmer... modv, killar tänker kanske mer på sitt rykte. De lär ju inte få något bra sådant om de säger att de tittat på Askungen eller nåt annat liknande... __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. |
"Tjejer kollar generellt sätt på mer meningsfulla filmer..." Det där var ett slag under bältet Shadowfax och du snackar om fördomar? Nej usch säger jag bara ![]() __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Jaa... jag vill inte ha några fördomar mot oss tjejer!! ![]() Men jag har själv en massa fördomar mot män..., men ni förtjänar det ju. Dessutom är det ju sant, tjejer kollar generellt sätt på fler meningsfulla filmer än killar. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. |
Ehh...![]() Tror inte att man kan uttala sig så mycket om vad killar och tjejer tittar på och vad som skiljer. Att alla tjejer skulle se häst och prinsessfilmer är bullshit! Har aldrig nånsin sett en enda hästfilm, och prinsess filmer som Törnrosa såg man ju på när man var 6, 7 år. Håller med Lindajjj, hjärnan skiljer killar och tjejer åt men bara för att vi är tjejer tittar vi inte på barnfilmer.... |
Tycker de e lite väl mycket off topic-inlägg i den här tråden. ![]() __________________________ Life doesn't imitate art, it imitates bad television |
Äntligen någon som säger något vettigt (Sophie92) än att bara vräka ur sig kommentarer (Shadowfax). Nej, men detta handlar allvarligt talat inte om vad tjejer/killar tycker om. Det beror helt på vad man har för syn på film. En del och vissa får ursäkta mig för att jag säger detta men, vissa säger det stopp för - de som nöjer sig med "höstfilmer", "prinsessfilmer" och "High School filmer" - och de nöjer sig med det. Jag känner inte en enda person på filmpunkten som inte tagit sig över det stadiet, visst finns det några, men det är de som försvinner ganska snabbt, eftersom - som talesättet - "Där smaken tar slut tar nävarna vid", alltså finns det inte så mycket mer för dem att hämta här. Detta är en rätt meningslös tråd eftersom man inte kommer fram till något, man bara gnabbas och bråkar tills tråden dör. Men säg något vettigt! __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
manne747: Varför tycker du tjejer endast kollar på hästfilmer? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. |
Tänkte bara att jag skulle dra mitt strå till stacken och lämna en kommentar. Själv tycker jag den fuktionen skulle vara relativt meningslös. Enda anledningen till att använda den funtionen skulle ju isåfall vara om man hade en date som skulle komma över och man kan kolla upp vilka filmer som hon troligtvis skulle tycka om rent statistiskt. Själv så vill jag hellre lära känna personen och välja film på det sättet... ![]() __________________________ Il messaggero non è importante. |
Shadowfax sista fråga var mycket underlig, läs den vetja'. För att återgå till ämnet... ...Skillnad i filmsmak mellan män och kvinnor existerar bara upp till ungefär 10-14 år. DET ÄR SÅ, Ja. __________________________ Detta är inte bara som jag tycker, det är så. |
Fördomar? Ja, ni killar har det ja! Jag gillar alla sortsers filmer! (Men jag föredrar komedier och djupa filmer) Dra alla över en kam? ![]() __________________________ Kolla in SB forum: http://hopesunset.proboards61.com/index.cgi |
haha, tydligen. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Sweet_Jenny, definera "djupa" filmer. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
ah, jag mår illa av alla fördomar här, det är ju sjukt för f*n! Verkligen! |
Carlstrom: hmm, typ Vera Drake eller nått... där det går att analysera mycket, djupare och inte bara ytligt... mimmiengel: Jag också! :/ Jag brukar inte se filmer om prinsessor... finns väl mycket men jag har bara sett en + uppföljaren! ![]() __________________________ Kolla in SB forum: http://hopesunset.proboards61.com/index.cgi [Inlägget redigerades av Sweet_Jenny 2007-08-04 22:20:38] |
Toxic: Underlig? Nåja, underlig eller inte så vill jag ha ett svar. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. |
ToxicAvenger: Snarare likhet i filmsmak. När jag var tolv såg jag minsann på Hästfilmer och Prinsessfilmer. Men nu är det andra grejer som gäller. Skillnad är det för dem som är äldre och tittar på Hästfilmer och Prinsessfilmer, det är som att de just börjat titta på film och direkt hamnar i det stadiet. Man går ju igenom vissa stadier när man från början sin väg som filmfurste. 1-3 - Totalt ointresse. 4-6 - Barnfilm (otillåtet tjuvkikande på pornografi och skräck) 7-10 - Komedi och skräck (för somliga kommer rysarna tidigare) 11-13 - Komedi och kanske lite drama, beroende på hur pass filmintresserad man blivit. 14-16 - Fortsatt filmintresse, mycket mer action och slapstick komedi eftersom åldern och umgänget kräver det. 17-18+ - och här har man nog hittat sin grej och håller sig till den. 40+ - Hårdporr och eventuella klassiker som ännu sitter kvar i hjärtat. Notera att detta gäller Killar och tjejer i allmänhet. Sedan varierar det helt på vad för typ av person man är. Är det så att man verkligen, verkligen diggar action vid 14 års ålder så kanske man håller fast vid det genom åren. Sen finns det självklart en independent-publik som föredrar hästfilmer och prinsessfilmer. Och vi ska inte kasta bajsmackor på varandra här, för jag tror inte de är så många här. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
shadowfax> är inte shadowfax en häst? __________________________ Life doesn't imitate art, it imitates bad television |