Man tackar. ![]() Bild kommer senare ikväll när jag är hemma från jobbet. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Lessen för den sena bilden. Problem med klåpare som klippte kabel igår kväll... http://s1114.photobucket.com/albums/k524/Henrik_Eriksson/?action=view¤t=Wentdowntogeorgia.gif __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Exorcisten? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Nope. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Dracula? ![]() __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ne, isåfall var Excorisisten närmare. ![]() __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Excorisisten? ![]() Paranormal Activity? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Fel på båda tyvärr. ![]() Ledtrådar: 1. Filmen kom på sent 90-tal. 2. Handligen cirkulerar kring ett/några vissa objekt. 3. Utspelas till stor del i Europa. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
House on Haunted Hill (1999)? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Tyvärr. 1. Filmen kom på sent 90-tal. 2. Handligen cirkulerar kring ett/några vissa objekt. 3. Utspelas till stor del i Europa. 4. Polsk regissör. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
F-n, miffo, det är du som är skräckfilmsexpert, inte jag...! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ja, kanske det, men jag skulle inte kalla den här filmen en skräckfilm iaf. Rysare, eller thriller kanske med övernaturliga inslag. 1. Filmen kom på sent 90-tal. 2. Handligen cirkulerar kring ett/några vissa objekt. 3. Utspelas till stor del i Europa. 4. Polsk regissör. 5. Filmen har en siffra i titeln. 6. Trots den polska regissören och Europa som skådeplats (till stor del) så är det en hollywood produktion, med en stor stjärna i huvudrollen, som ofta spelar lite udda karaktärer. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
The Ninth Gate |
Där satt den. Jag är nästan lite överaskad över att det inte blev tagen förr. Tyckte bilden var väldigt visande, med tanke på att det är 9 portat på bilden... Uncle funk: 40p modv0074: 35p ToxicAvenger: 33p 002mateke: 32p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:16p starchild: 12p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p Sofia92:7p Wookad:6p miffo:6p flingan94:5p mysgrabben:5p Zirgo:5p Atreyu:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:3p bombababolyn:1p Sallee:1 __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Ah, fiffiiigt Miffo! Såg den senast på bio så minns den inte så pass... Vilket program har du ritat det i? Paint? Nää... __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 [Inlägget redigerades av 002mateke 2012-02-23 21:20:28] |
Delvist. Försökte med portarna i MSPaint, men det funkade inte, så jag drog igång gamla tröskverket Photoshop. Huvudet är i MSPaint däremot. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Yeay tackar..![]() Här kommer bilden. Lätt... http://s1124.photobucket.com/albums/l565/mysgrabben/?action=view¤t=lalalalla.jpg |
Shaun the Sheap? __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Black Sheep? __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Ja men visst miffo är Black Sheep rätt...sorry 002.. Uncle funk: 40p modv0074: 35p ToxicAvenger: 33p 002mateke: 32p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:16p starchild: 12p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p miffo:7p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p mysgrabben:5p Zirgo:5p Atreyu:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:3p bombababolyn:1p Sallee:1 |
Härligt. ![]() Nästa bild: http://s1114.photobucket.com/albums/k524/Henrik_Eriksson/?action=view¤t=aow.png Borde vara enkel __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Sweeney Todd: The Demon Barber on Fleet Street? __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Sweeney Todd (2007) |
Ja, så svår var ju den. ![]() Fel lista postad. Sorry Mysgrabben. Det var ju rätt, men Uncle_Funk var före, och jag såg inte det. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger [Inlägget redigerades av miffo 2012-02-25 09:49:08] |
Men... va inte UF före?! miffo, haha, snygg bild! ![]() __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Aj fan. Du har rätt 002mateke. My mistake. Uncle funk: 41p modv0074: 35p ToxicAvenger: 33p 002mateke: 32p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:16p starchild: 12p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p miffo:7p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p mysgrabben:5p Zirgo:5p Atreyu:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:3p bombababolyn:1p Sallee:1 __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Det trista är bara att UF inte verkar vara inne så ofta, men ger honom en chans i max en halv vecka tycker jag. Sen måste leken gå vidare! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jag e inne när jag kan, mateke ![]() Najs, bild dyker upp ikväll. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Ingen blir mer gladare än jag UF! ![]() Gillar all aktivitet på sajten! Försöker faktiskt locka tillbaka lite folk tillbaka till sajten som blomstrar igen så sakteliga. Hoppas du sett det? Om inte kolla in tråden i Forum om jubileet och infotexten under "Om Filmpunkten"! Se ävne nya faviconen! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Snabbpaint, trist, men här har ni något. __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Memento? __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Gaah, jaa, det är klart det måste vara den!! Grattis miffo, du klättrar... säkert... __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Jamen visst är "Memento" det rätta svaret... POÄNG, pennan är din, Miffo. Uncle funk: 41p modv0074: 35p ToxicAvenger: 33p 002mateke: 32p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:16p starchild: 12p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p miffo:8p Sofia92:7p Wookad:6p flingan94:5p mysgrabben:5p Zirgo:5p Atreyu:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:3p bombababolyn:1p Sallee:1 __________________________ I'm back muthafuckhaaas!!! |
Fan, jag glömmer alltid den här tråden... http://s1114.photobucket.com/albums/k524/Henrik_Eriksson/?action=view¤t=gettingoutoftown.jpg borde vara ganska lätt. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Hotet från underjorden |
F-n att nån va före! Men jag blir glad av att se även mysgrabben klättra uppåt, som har lite färre poäng sas.! ![]() __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
![]() ![]() ![]() hehe ja det är en bit upp till dig dock 002.. |
Du kommer, mysis! Tycker bara det är kul att vi som är aktiva faktiskt håller sajten levande, så fler ser att det händer saker här, så vi kan växa och bli större...! __________________________ "The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière Vill du se GRATIS film? Gör som Emiam och Raceai, joina: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=246545 |
Ok, ett mindre problem. Jag känner bara till filmen i dess orginal namn, Tremors, men jag har för mig att den heter Hotet från underjorden på svenska va? Annars gjorde jag just bort mig... Poäng till Mysgrabben ![]() Uncle funk: 41p modv0074: 35p ToxicAvenger: 33p 002mateke: 32p Oskar_90:25p Lepre:22p freddyvonmetal:16p starchild: 12p filmernas härskare:9p Goliatbagge:8p miffo:8p Sofia92:7p mysgrabben:6p Wookad:6p flingan94:5p Zirgo:5p Atreyu:4p Anspråkslös:3p Angelus:3 p Dan banan:2p Carlstrom:2p rivulet:2p the_jobe:2p martin88:2p Osdso:2p Raceai:1p Shadowfax:1p Timoti:1p Sophie:1p taz:1p S16F:3p bombababolyn:1p Sallee:1 __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger [Inlägget redigerades av miffo 2012-02-29 14:18:22] |
Precis 002..![]() Ja så heter den kanske ja.. Bild kommer senare |