Första filmen suger. Jag tror det ska komma en tvåa men är inte helt säker. (Om den kommer) hoppas den blir bättre än den första men man ska inte hoppas för mycket... __________________________
Har ej sett eragon eller läst böckerna men ska göra det nångång men jag tänkte bara hoppa på de där med böckerna. Det ska väl bli en triologi har jag läst nånstans, författaren har bara inte skrivit klart den tredje boken än. Sen om de blir mer filmer så borde det väl ändå bli det eftersom de kommer mer böcker men det att den första filmen är så dålig så tror jag inte det gör så mkt för det har juh kommit uppföljare till andra filmer som vart minst lika dålig om man säger så.
Jag har läst böckerna och sett filmen, och filmen är väldigt mycket sämre än böckerna (fast andra boken är inte så värst bra den heller). Men det kommer nog helt säkert en Eragon 2, som alla amerikaner kommer att se, så att det kan bli en 3'a också __________________________
-I believe you are blushing, Mr. Big Artiste. I can't imagine Monsieur Monet blushing. -He does landscapes.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!