Det är jätte många som ger den en 4/5... Men varför? Jag gillar inte filmen så mycket, jag vet inte varför jag bara inte gillar den... Skådespeleriet i filmen var jättebra men jag gillade inte handligen. Jag skulle tänka mig att ge den en tvåa... __________________________ Hej Hej [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2007-08-26 16:49:50] |
Tur är väl att "smaken är som baken"![]() |
Det är ju som sagt smak det handlar om Simon. Det finns en hel del omtyckta titlar jag skulle kunna ifrågasätta om det inte var på det viset. Angående just Evward Scissorhands så kan jag misstänka att många upplever den som så att den är charmig trotts sin absurda och udda handling. Vi kommer aldrig kunna avgöra varför folk tycker som dom tycker. __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Ska vi ge oss in i en sån här diskussion igen, har vi inte lärt oss av varandra. Jag väljer att bli åskådare den här gången. Throw some for me ey? __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Jag håller med Dig, Simon92. Har aldrig förstått hyllningshysterin kring den filmen.![]() ![]() __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
"Det är jätte många som ger den en 4/5... Men varför? Jag gillar inte filmen så mycket, jag vet inte varför jag bara inte gillar den... Skådespeleriet i filmen var jättebra men jag gillade inte handligen. Jag skulle tänka mig att ge den en tvåa..." __________________________ Dummaste frågan på länge. Vadå varför? Nog för att du inte förstår vackra sagor... ... men det handlar faktiskt, mina damer och herrar, om...! *trumvirvel* *lite mer trumvirvlar* SMAAAKSAAAAK! *applåderar* *tackar, tackar* That's right, du okunnige. Det är en smaksak. Gillar du inte den, så gillar du inte den. Majoriteten gillar dock den. Bland annat jag. That's it. För säkerhetens skull: SSMAAAAKSAAAAK! *applåder* |
Det finns inget att prata om , vi kan inte lägga upp argument VARFÖR vi gillar/inte gillar en film. Det handlar om smak Simon92 __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Jag tror vi har klargjort rätt tydligt för Simon92 nu!!! Syftar på er som skriver samma sak när det redan nämnts innan ... ahh... onödigt. __________________________ - Jag vill låta smart men jag kan inga svåra ord. - Det är enkelt, använd en synonym ordbok. - Hörde du inte vad jag precis sa? |
jaja morsan.. Skämtåsido, jag tror vi kan smälla igen tråden nu __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Det finns ju en anledning till varför treåringar tycker Nalles blåa hus är det bästa som går att se på teve. Smaksak my ass. Förståelse och djup är det som betyder nåt. Smak är ett annat ord för förståelsegradering. Lär dig allt om film, sen kan man kanske diskutera smak |
Det är fortfarande ett fastsvettsat faktum Anspråkslös, nog kan vi önska att alla hade lika skicklig inblick på film men så är det inte. __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Okej jag fattar men jag bara har en fråga,vad gillar ni mest med den filmen? __________________________ Hej Hej |
Vad jag personligen gillar med filmen är att den inte kan knuffas ner i något fack. Den är egen och unik, och när fallet så är blir det en annorlunda upplevelse. Johnny Depp gör tt försök att tolka en invecklad roll och lyckas underbart bra med det. Att se Edward Scissorhands kan liknas när man beskådar en shanger eller en genre för första gången, __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. [Inlägget redigerades av Dan banan 2007-08-28 18:35:40] |
Även jag håller med dig Simon, den är rätt seg och trist trots sin lilla söta spädbarnscharm... |
Jag säger inte att filmen är ett mästerverk, men jag försvarar den det gör jag. __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |