Jag har kommit på att jag har sett alldeles för lite skräck i mina dagar,framförallt gamla goa skräckisar. Skulle vara tacksam om jag fick lite tips på riktigt bra skrcäkfilmgärna från 70 och 80-talet __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Halloween och The Shining måste väll räknas till det dugligare __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
"Repulsion", "Rosemarys Baby" och "The Tenant" av Polanski skulle väl kunna göra en trevlig filmkväll, även om bara den senare är gjord på 70-talet.. |
Icke att föglömma är även Omen (orginaleversionen) och Exorcisten. Skräckfilm från USA var bäst på 60 och 70-talet. __________________________ Il messaggero non è importante. |
Omen är ett bra kap, och liknande rullar med dylikt koncept som Rösten från andra sidan är oförglömliga __________________________ 28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag. |
Ljudet från kristallfågeln och De nio heta spåren av Dario Argento är några riktig höjdare. __________________________ -I admire your luck -Mr? -Bond! -James Bond! |
Jag tänker direkt på Motorsågsmassakern och liknande filmer, men den har väl nästan alla sätt redan... |
The Thing å Hellraiser ä sköna 80-talare. |
halloween, poltergeist, nightmare on elm street är klassiker... __________________________ fight the real enemy' |
Håller med föregående talare om Halloween, Poltergeist, Nightmare On Elm Street att dem verklgen är klassiker... The Shining är också verkligen att rekomendera... |
Omen och Fredagen den 13 är båda hyfsade.__________________________ -I admire your luck -Mr? -Bond! -James Bond! [Inlägget redigerades av Hilts 2007-09-13 22:53:30] |
ingen har nämt exorcisten.. fast jag ser mer den filmen som ett drama, om man inte räknar med 'sovrumsscenerna' __________________________ fight the real enemy' |
Jurtjyrkogården...kanske inte den bästa filmatiseringen av en bok, men ändå... |
Huset som Gud glömde Psycho Fright Night (fast den är inte skräck...mer vampyrfilm) __________________________ A Fonzanoo is a guy who farts in the tub, and bites the bubbles. [Inlägget redigerades av inzomnia 2007-10-21 23:57:09] |