Forum » Övrigt » Fritt forum » Filmpunktsträff   < 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 >   2007-09-24 00:29:11
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Inzomnia och Savannah heter båda Annika o är 33...kul

Dessutom tror jag inte att en filmpunktsträff skulle bli nå vidare utan Wook
  2007-09-24 00:40:45
inzomnia
Registrerad: 2006-07-07
du glömde nämna att vi är otroligt snygga också.

Jadu wookie, en FP träff utan dig vore ju lite som att äta kokta skogs sniglar. Det funkar ju, men man gör helst inte om det. Se! Va snäll jag är.
__________________________

A Shazoo is a guy who farts in the tub, and bites the bubbles.
  2007-09-24 14:37:35
Registrerad: 2006-10-14
Vad menar du, Goliatbagge? För Dig personligen - passar datum, plats mm?
--> Har du några idéer om vad man kan göra, ett upplägg liksom?

ALLA, idéer om upplägg, tack! En heldag med BIO på kvällen på lördan där i januari ELLER film hela dagen ELLER...?
--> Vi får inte glömma att det inte får kosta FÖR mycket samt vara enkelt att arrangera (dvs inga inhyrningar av bussar för transporter t ex. osv.).

Om Sommaren (och väntandet tills dess) - nja för min del, tycker lör 21 januari är en utmärkt dag, jag vet att jag kanske låter tråkig, men jag står för det. Vi kan väl ha flera träffar isf kanske. Vi ska ju inte ligga på stranden direkt och sova ruset av oss eller sola, utan träffas och se nån film och sen äta en bit mat nånstans och dricka öl eller kaffe eller vad man månne skulle vilja ha.

2007-09-24 15:56:34
Goliatbagge
Redaktör
Registrerad: 2004-07-30
Foruminlägg: 1998
Vad jag menade var att hela idén med en filmpunktsträff skulle vara roligt. Vad gäller tidpunkten så kan jag inte säga att något speciellt datum passar mig bäst, då det ligger för långt fram i tiden, men givetvis ska vi ta ett datum då så många som möjligt vill/kan.

Förslag till upplägg tycker jag vi kan avvakta lite med tills vi vet när träffen blir av och hur många vi blir, eftersom det spelar ganska stor roll. Eller?

Jag tycker det första vi ska bestämma är NÄR. Eftersom jag är tämligen likgiltig i frågan överlåter jag diskussionen till er övriga. Förhandla på!
  2007-09-24 16:13:27
Registrerad: 2006-10-14
Jo, jag förstår dig. Antalet som kommer är väldigt avgörande, dock inte NÄR vi gör det, enligt mig. Vi måste ju alltid räkna med att på såna här träffar kommer alltid färre än vad man räknar med - många lovar långt i förväg, men kommer sen inte alls! Så jag tror inte vi blir så många...

Låt oss leka med tanken om lör 21 januari i samband med Guldbaggegalan:
Jag, du, Kristoffer, Wildpalm, Lepre, ToxicAvenger, Wookad, Sofia92, Shadowfax, Dan banan, miffo - det gör oss till 11 stycken. Inte många, men...
--> Vilka fler kan OCH vill då? Påminn mej gärna!

[Inlägget redigerades av 002mateke 2007-09-24 19:04:39]
  2007-09-24 16:15:20
Du glömde mig!
  2007-09-24 18:40:42
Registrerad: 2003-01-06
Och mig. Jag kommer, bara jag får veta datum en tid innan så (måste ju boka flyg, ledighet och allt sånt)

2007-09-24 19:05:57
Registrerad: 2006-10-14
ToxicAvenger - läs lite nogare nästa gång! Jag skulle väl inte glömma Dig heller...??! DU var med från början så klart.

Dig, miffo, la jag till nyss!

2007-09-24 19:13:58
carlstrom
Registrerad: 2005-03-03
Är intresserad.
__________________________

'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.'
  2007-09-24 20:15:19
Registrerad: 2006-10-17
tss, här har amn vart borta et tlitet tag så glömmer alla bort lilla rivulet  illa illa....

men fan, jag är på ändå

appendicitis attacked me....

FICK MIN LUSH MAKONGA 6/6!!!
  2007-09-24 20:33:59
Timoti
Registrerad: 2005-07-27
Jag är faktiskt intresserad av att träffa alla trevliga människor här. Jag skulle faktiskt följa med om det blev en träff.
__________________________

Mr Hitchcock, what makes a great film?” And Alfred Hitchcock said: “To make a great film you need three things — the script, the script and the script
  2007-09-24 21:23:09
Registrerad: 2007-07-24
Nu börjar vi ju bli ett riktigt gäng här   roligt
  2007-09-24 21:39:16
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
Detta låter faktiskt väldigt bra. Det enda jag är orolig över är åldersskillnaden bland de flesta. Jag menar:

Det kommer antagligen bli så att (eftersom vi är sådana suputar) jag, Toxic och Wookad drar med oss alla spritmyndiga och super dem dängfylla. Jag hade antagligen aldrig kommit på den idén men ni ska veta att jag är jävligt lätt att övertala när det kommer till alkohol.

Men, om vi skulle ledsna på en heldag av film så kan man dra sig tillbaka till en strand nära den här "campingen" och dra fram pilsnern, guran och lägerelden.
__________________________

A crazy little thing called Anal -- "Californication"
  2007-09-24 23:01:24
inzomnia
Registrerad: 2006-07-07
Jag håller med Mateke i det här med att träffas, se film o sen gå ut o käka o ha kul. De kan man ju göra när som helst.

Tycker fortfarande att 21 januari är fel datum, men jag ska ju inte med så jag har inget veto i den frågan.

__________________________

A Shazoo is a guy who farts in the tub, and bites the bubbles.
  2007-09-25 00:57:12
Registrerad: 2006-02-14
Mastodontmats: Jag vet att jag stod med, jag ville bara ha lite ytterligare uppmärksamhet. Det förtjänar jag.
  2007-09-25 10:19:47
Shadowfax
Registrerad: 2004-04-04
Jag tror jag håller med inzomnia i frågan, att sommaren är så mycket bättre. Men om ni ändå tänker träffas den 21e Januari, så var snälla och räkna inte med mig. För jag kommer garanterat inte ha råd. Allvarligt, julklappar OCH en Nya Zeeland resa? Ja eller hur. Jag bangar er! Men har ni någon träff i sommar så hänger jag på.
__________________________

Put some excitement between your legs, ride a horse.

About sex:
when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing.
  2007-09-26 14:48:22
Registrerad: 2006-10-14
Jag, Goliatbagge, Kristoffer (?), Wildpalm, Lepre, ToxicAvenger, Wookad, Sofia92, Dan banan, miffo, carlstrom, Timoti, Rivulet - (minus) Shadowfax = det gör oss till 13 stycken.
--> Fler som är inte bara intresserade a den 21 jan. 2008, utan verkligen isf tenderar att komma?? Hjälp mig!

Hilts, Kristoffer, Sophie t ex?
Några andra?

EXTRA:
1. Jag har en idé om att BIO i Stockholm denna lördag sker antingen på Rigoletto, en av Stockholms absolut största salonger, ELLER Filmstaden Sergel - båda extremt centralt belägna kring Hötorget/Kungsgatan bara ca 350 m ifrån varandra. Låter bra?

2. Jag har en idé om att vi äter på antingen typ Pizza Hut (bredvid FS Sergel) ELLER i Kungshallen vid Hötorget/Kungsgatan så kan alla välja fritt vad de vill äta. I Kungshallen måste jag bara kolla om det är möjligt att boka bord eftersom det alltid är typ fullt där!! Återkommer när jag vet. Men det låter väl bra med flera olika restauranger man kan välja mellan och så samlas man i mitten och äter alla tillsammans?

3. Svåraste då denna lör 21/1 2008 blir faktiskt at komma överrens om vilken film vi ska glutta på på BIO, så här gäller det att man under julen INTE går och kollar på massa film på BIO. Vi kan inte hålla på och "tjafsa" här på Forum om film i evigheter för att den och den har sett resp. inte sett den, utan vi måste typ bara bestämma en hyfsat stor film som de flesta känner igen (alltså mer populärfilm än independantfilm i detta fall). Låter detta bra?

PS. Svara gärna med 1, 2, 3 så blir det lättare att ha en översikt över "alla" svar!

2007-09-26 16:28:41
Registrerad: 2003-01-06
1. Passar mig alldeles utmärkt, vilken av dom det än blir.

2. Tycker det låter schysst att få välja resturant själv och sätta sig i mitten om det skulle gå.

3. Har ingen betydelse för mig om jag har sett filmen eller inte, så jag tänker inte hålla på mig kan jag lova. Jag knatar med på den film ni bestämmer oavsett. Skulle vara kul om det är nån man inte har sett än, men det har som sagt ingen betydelse för mig. Det är det sociala som är det roliga.

2007-09-26 17:31:44
Lepre
Registrerad: 2005-02-18
När datumet är långt borta så kan man ju till och med planera vilken film som skall ses i förväg. Har till exempel Iron Man premiär den 21 Januari så bestämmer man nu att det blir den.

Fast nu så tidigt (lördag) går det inte riktigt. Fast för mig spelar det inte heller någon större roll, så länge det inte är något jag redan sett.

1 och 2 låter som bra idéer.
__________________________

A crazy little thing called Anal -- "Californication"
  2007-09-27 19:23:25
Registrerad: 2006-10-17
kan KANSKE itne komma den 21e, är väldigt osökert föt tillfället. har aknske en exkursion till en utgrävning med skolan, så får se om jag akn smita (ursäkta lärarmateke för att jag ev. skolkar för er skull)
__________________________

IndiANNA Jones (pluggar numera arkeologi moahahahha)
  2007-09-27 22:30:46
Registrerad: 2006-10-14
Hmm... jag ska tänka på saken. Kolla upp detta och återkom så snart som möjligt är du snäll! Annars måste jag rapportera till din mamma och pappa, ok...?!

2007-09-28 02:23:13
Miss Ljung
Registrerad: 2004-12-18
Jag har ett utmärkt förslag! Varför äger träffen inte rum i filmpunktens favoritfilmland nr 1 dvs. USA? Hollywood hade varit den ultimata platsen! DESSUTOM hade Miss Ljung varit med

[Inlägget redigerades av Miss Ljung 2007-09-28 02:25:13]
  2007-09-28 10:12:53
c00per_91
Registrerad: 2006-02-10
hahah...

de 'flesta' kända filmer må vara från usa sa, men jag föredrar frankrike som filmland nr 1.

men tror du verkligen folk kommer betala för att åka till usa ? x)

fight the real enemy'
  2007-09-28 13:08:09
minelli
Registrerad: 2004-05-29
Ojoj, jag vet att jag inte varit speciellt aktiv här på forumet, förutom något sporadiskt flum flum i någon tråd någonstans. Jag heter i alla fall Rebecka, och om newbies också är välkomna på träffen vill jag gärna anmäla mig!
  2007-09-28 13:47:09
Registrerad: 2003-01-06
Jag är visserligen inte arrangör, men enligt mitt tycke tycker jag newbies inte bara är välkommna, utan uppmuntrade att gå på träffen.
Då blir det inte bara "eliten" som träffas, som redan mer eller mindre redan känner varandra från forumet, utan även lite färskt blod.

2007-09-28 17:51:02
Registrerad: 2007-07-24
aaa.. Usa är ju rätt omöjligt, varför måste vi krångla till det med att åka så långt?
Inte konstigt att du vill ha det där ju, men flertalet bor ju i Sverige.
USA är en omöjlighet för mig iaf, av många anledningar, tex att jag är tokförliten för att resa dit själv och antagligen skulle det bara vara en massa krångel och massa shit o tänka på så. Nae, hade aldrig fått genomföra det heller, vilket är lika bra för jag skulle inte vilja åka utomlands själv heller nu iaf.

Klart du får komma Minelli.   Är vi många blir det ju dessutom mycke häftigare.

[Inlägget redigerades av Sofia92 2007-09-28 23:21:11]
  2007-09-28 19:29:18
minelli
Registrerad: 2004-05-29
trevligt! ja, jag får väl hålla utkik här då om planen förändras. Vore det inte rätt ballt om vi kunde fylla en hel salong...?
  2007-09-28 21:57:03
Registrerad: 2003-01-06
Det hade ju vart coolt med en visning av en ny film bara för filmpunkten, men jag har en känsla av att det skulle vara tokt mycket för dyrt samt att vi knappast skulle få ihop så mycket folk...

Men hoppet är ju det sista som dör...

2007-09-28 23:23:53
Registrerad: 2007-07-24
I början av denna tråden sa vi den 19 Januari, och nu säger vi 21 Januari, hur kom vi in på 21: e ? Är det det som gäller nu?
__________________________

http://youtube.com/watch?v=M03ZNvDeql4 [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-09-28 23:24:39]
  2007-09-29 02:20:58
Registrerad: 2006-10-14
D e ingen som ska tycka till om du får vara med, Minelli - d e bara att anmäla sig OCH verkligen komma isf så klart (annars blir ju folk besvikna på såna som lovar, du vet)!
Häng på!

Sofia92, nej, du har så rätt så - det är jag som har blandat ihop datumen (själva galan och vår träff), så vi träffas alltså lör 19/1!!

2007-09-29 11:01:31
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Då var man hemma efter en trevlig upplevelse på ÖBK/Engelbrekt/Rosenlundsgatan Tack, min vän Lepre!

Jag är FÖR filmpunktsträff, kom jag på nu. Ibland har man sina visa stunder. Men då måste Cruel_intentions komma
  2007-09-29 15:26:38
Registrerad: 2006-02-14
Wookad, hade ni kul utan mig?
  2007-10-01 15:54:29
Shadowfax
Registrerad: 2004-04-04
oo2mateke: Vilket betyder att jag kanske också kan komma
__________________________

Put some excitement between your legs, ride a horse.

About sex:
  2007-10-01 21:48:00
Registrerad: 2006-10-14
Självfallet - DET är väl så givet som det bara kan vara, eller...!?!
, nej, då: har man sagt nej en gång, även om det bara är troligt att man inte kan komma, så har man. Sorry...!

PS. OBS: Shadow... detta är ett lågt skämt av mig. Ta bort fingrarna från tangentbordet och sluta påbörja ett ifrågasättande på PM-funktionen...! Du kommer så klart - SÅ är det bara. Ingen diskussion. Punkt.

2007-10-02 11:14:24
Registrerad: 2006-10-17
meh fan också jag har exkursion till en utgrävning och ett museum den 19e-20e, så ni får klara er utan mej isf
__________________________

IndiANNA Jones (pluggar numera arkeologi moahahahha)
  2007-10-02 15:31:32
Registrerad: 2006-10-14
Synd, Bäcken (bäckfåran) - hade vart kul att träffa dig också! Snacka med din mentor/handledare! Det ordnar sig säkert, ska ru se... Annars, be honom/henne ringa mig (i god tid)!

2007-10-02 15:43:22
modv0074
Registrerad: 2005-08-02
Varför då? Så att du får ge in en stöt på henne?
__________________________

The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done.

Rocky Balboa
[Inlägget redigerades av modv0074 2007-10-02 15:59:50]
  2007-10-03 14:10:55
Registrerad: 2006-10-14
Hmm... hörni, det verkar inte hända så mycket alls längre på den här tråden helt plötsligt - har folk tappat intresset? Barar för at det är "så långt" kvar?

Jag skulle vilja höra fler kommentarer/synpunkter lite kort från er som inte alls har svarat på sakfrågorna om träffen i sig!!
- Kristoffer, modv0074 m fl. - var är Ni??

2007-10-03 14:26:14
modv0074
Registrerad: 2005-08-02
Jag tycker att det är en väldigt dålig idé. Livsfarligt! Vad vet jag vad ni är för typer egenligen?

Rocky Balboa
  2007-10-03 16:39:19
Dan banan
Registrerad: 2006-04-01
Holy mother. Här i forumet har det visst hänt mycket sen min profil typ.. kraschat.
Filmpunkten har nämligen varit okontaktbart för min del den senaste tiden.

Aja, det finns mycket att komentera. Men jag vill uppmärksamma en sak.

Skulle inte Kristoffer eller någon kunna kontakta Svenska filminstitutet eller något. Borde inte dom vara intresserade av att skänka en liten hop biljetter till landets kanske enda seriösa filmhemsida.
Berätta att det hålls en träff och allt.
Vi kan ju alltid försöka få dom å nappa...
__________________________

28% av fillmerna jag hittls recenserat ligger hos skräckgenren gott folk.. dags att se över sina oroväckande vanor tror jag.

< 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 >