Försökte nyss ladda upp en bild på mig själv, då följande meddelande kom upp: aspSmartUpload error '800a0034' Bad file name or number /fotoupload.asp, line 24 Beror det på filnamnet, vilket en lekman som jag kan få för mig, eller är det något annat? //Anders Thomasson |
Hej! "Bildförminskningskomponenten" som finns på servern klarar bara av bmp, gif och jpg. Med största sannolikhet beror felet på att du försöker ladda upp en fil av annat format. Vilket format försöker du ladda upp? Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Tack för svaret! Jag försökte ladda upp en *.jpg, trodde jag i alla fall. Ska konvertera den i Photoshop och se om det funkar. //Anders Thomasson |
Provade att ladda upp samma bild igen, dock utan att konvertera den innan. Och nu funkade det ![]() //Anders Thomasson |
Jag har också problem med att ladda upp mitt foto. Det är en jpg-fil så det borde ju fungera. När jag har klickat på Ladda upp bild laddar den men den laddar aldrig färdigt. Det kommer upp samma meddelande som för kia_sniper och någonting i stil med att jag överskred tiden för scriptet. Vad gör jag för fel? |
Hejsan! Kan det vara så att det varit en jättestor fil? Jag ska kika på det på måndag. Skicka din bild till mig på info@filmpunkten.se så ska jag lägga in den manuellt! Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Hejsan! Nu har jag bytt leverantör av en komponent och det ska med största sannolikhet fungera! Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Blir det någon skillnad på nått sätt? Asså vid bytet. Hellre tycka fel än inget alls! ![]() |
Hejsan Nefern! Den enda skillnaden är att en så kallad upload-komponent inte är samma som den tidigare. Upload-komponenten ser till att filen kommer från din hårddisk till Filmpunktens server. Det blir alltså ingen skillnad på bildens kvalitét. Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Hej Kristoffer ![]() Jag förstod ingenting av det där men det låter ju bra! ![]() Hellre tycka fel än inget alls! ![]() [Inlägget ändrat av Nefern 2004-04-26 20:45:39] |
Hej igen Nefern! Nu kommer vi av oss ämnet, men då jag ändå är igång kan jag väl ta det också: Det finns något som kallas för ip-nummer. Man kan säga att det är uppkopplingens (datorns) personnummer. Filmpunkten lagrar alla ip-nummer. Detta register har jag väl sekretessbelagt. Jag går aldrig in där. Skulle en person maila mig och fråga om jag kan lämna ut en medlems ip-nummer skulle jag inte lämna ut det. Den enda gång jag lämnar ut ip-nummer är vid polisanmälan. Vid polisanmälan lämnar i sin tur ISP:n (t.ex. Telia) ut abbonentuppgifter. Till 99% kan det alltid spåras. Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Hej! Ja, ursäkta att jag gick utanför ramarna.. Men tack för svaret i allafall, nu förstår jag ![]() Hellre tycka fel än inget alls! ![]() |