nej, jag tycker inte att dataspel blir så bra på film..bara titta på Tomb Raider, Resident Evil m.m...det är inte vad jag skulle kalla höjdarfilmer..men jag håller med dig VictorM, Half-Life är ett av de roligaste spelen som jag har spelat....
"You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one!
MetalGearSolid:TheTwinSnake skulle kunna bli en höjdare som film,kolla på trailern så kommer ni att älska spelet,och vill att det ska bli film..hehe om ni har provat MetalGearSolid3 så kommer ni ej att bli besviken
[Inlägget ändrat av striketeam 2004-07-05 11:23:08]
Visst skall dataspel få bli film! Dessa filmatiseringar av dataspel ser jag fram emot att någon kommer på att göra:
Super Mario (gärna högbudgeterad hollywoodversion med bra specialeffekter på svampar och sköldpaddor, etc. Gärna en del heta scener och triangeldrama mellan Mario, Luigi och prinsessan.)
Pacman: dramatik med gula prickar i mörka kusliga gångar och med färgglada spöken som lufsar runt.
Tetris: tetris skulle bli en bra scifi-rulle, tycker ni inte?
Såg på Gameplay att det va en regissör som var intresserad av att göra MetalGearSolid till film... Men visst hade det varit grymt med GTA på film ??? finns ju iofs en film som sägs ha inspirerat spelen, men en ny GTA vice city film skulle nog sitta fint..
Eftersom det verkar vara ett gäng här som lirar tvspel mer än mig skulle jag gärna villja ha tips på bra spelförsäljare i Sverige. Har försökt att köpa Tony Hawk Pro Skater 4 i ett halvår nu, men det verkar vara helt omöjligt att hitta någon återförsäljare för pc-spel.
Jag tycker att MGS absolut ska bli film! Spelen är ju fantastiska och Snake är en mycket intressant och häftig huvudrollsinnehavare! Det vore kul med ett försök iallafall!
Jag är sur, eller om man kan kalla det sur, på att jag inte kan köpa THPS4. Jag har letat på alla möjliga ställen, men jag hittar det inte. Och det, min vän, irriterar mig.
MGS skulle kunna bli en jävlit bra film, speciellt om Hideo Kojima va nära inblandad i det hela. snake eater va ju nästan en film å hade blivit så grymt jävla bra film om det va en film också. fan va de e coolt me 60-talets agentkänsla. __________________________
det är viktigt att inte släppa iväg gais för långt...