här kan ni skriva om ni tycker att MetalGearSolid spelen ska bli film... [Inlägget ändrat av striketeam 2004-06-07 20:00:50] [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2005-11-03 09:15:42]
Jag vill inte att nåt spel ska bli film. Spel blir ju väldigt sällan kända för sitt fantastiska manus, utan oftare pågrund av en bra spelkänsla. Det är svårt att överföra det till film tror jag.
fråga till: Pedda...varför vill du att GT4 ska bli film,men det finns inget som heter GT4...menar du inte GTAspelen [Inlägget ändrat av striketeam 2004-04-20 20:50:58]
striketeam: 1. Jo det finns något som heter GT4 nämligen: Gran Turismo 4! 2. Jag vill inte att de ska bli film, jag längtar bara till det fjärde spelet kommer ut.
Jaha, varför ska vi skriva om vi vill ha en film av ett TV-spel? Brukar såna filmer bli lyckade? Var ligger det meningsfulla i att diskutera det?
Okej, jag vill att "Prince of Persia" ska bli film. Men så länge inte någon höjdare som Spielberg eller Peter Jackson tar sig an fallet, så är det meningslöst att diskutera detta vidare . . .
En av de filmer jag längtar efter mest just nu är baserat på ett tv-spel och det är "Resident Evil: Apocalypse".
Jag hoppas, precis som striketeam, på en filmversion av "Metal Gear Solid". Spelet/spelen om Solid Snake är bland det bästa som gjorts i spelväg.
Mest längtar jag dock efter en mastodontversion av Links äventyr i "The Legend of Zelda". Gärna i samma klass som "Sagan om ringen". Något säger mig att "Zelda" kommer bli film nån gång, eftersom Nintendos andra hitspel "Metroid" ligger i planeringsstadiet just nu.
Visst brukar inte tv-spel bli så jättebra när de blir filmer, men det finns undantag och jag tror "Metal Gear Solid" skulle vara ett sånt undantag. Så varför kan man inte skriva och diskutera om att ett tv-spel ska bli film? Finns betydligt mer onödiga och tråkiga forumstrådar än det.
Visst, man kan diskutera vad som helst. Men jag hävdar att det inte är TV-spelet som avgör om det blir en bra film, utan vilka som producerar och regisserar.
Men att göra en action av en patiens? Hmmm.... Familjen Hjärter försöker klå familjen Klöver framför näsan på den sadistiska familjen Spader.... Åsså kommer Ruter och räddar allihop från att bli utplånade i den skumma leken... Kan det bli nåt?
DET skulle kunna bli en riktig höjdarfilm! Fast det är väl frågan om den inte redan finns...? Det finns ju en och annan rulle där det röjs en hel del...
jag har bara spelat det första MGS....men jag tycker det var väldigt roligt....det kunde mycket väl bli en film tycker jag..o den där solitair-filmen verkar bli ett ordentligt drama....hehe
Elijah is mine bytte den 16 april namn till Marion
"You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one!
Nefern: Vad är det som får dig att tro att jag skulle somna till ett sådant häftigt skådespel som M/S Röj...? (Bara för att jag somnar till det mesta jag tittar på så innebär det ju inte att jag skulle somna till ett sånt höjdarmanus)
Tyvärr vet jag inte det då jag inte gett mig an tvåan ännu. Ligger lite efter. Just nu håller jag på spelar mästerverken "Grand Theft Auto: Vice City" och "Metroid Prime".
Vice City är makalöst... jag blir mer och mer imponerad ju längre spelet pågår. Vilken atmosfär alltså. Älskar 80-talskänslan och att man i stort sett kan göra vad man vill.
Visst innehåller spelet mycket blod, men jag hoppas verkligen inte det är därför du älskar spelet så mycket. Det är ju mycket p g a det som gör att spelet har en rättfärdig 18-års gräns.
gå in på min sida,sen på länken..sen kommer du att se en länk eller nåt där det står:MetalGearSolid:TheTwinSnake,tryck där så är du inne på MetalGearSolid3s hemsida
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.