Söker filmer som utspelar sig huvudsakligen/till stor del på den amerikanska landsbygden, eller i någon pittoresk småstad. Helst draman i lite Hallström-stil eller typ roadmovies, är fast i det träsket igen, men det mesta funkar. Helst någorlunda bra filmer också. Exempel: Gilbert Grape Boys don't cry Brokeback mountain Ciderhusreglerna En dag i livet Sjöfartsnytt Höstlegender Där floden flyter fram Hi-Lo Country Phenomenon Purpurfärgen Thelma & Louise Usch...vad kräsen jag låter |
Broarna i Madison County? __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
Såna filmer ja. MER! |
Himmelska dagar? __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. [Inlägget redigerades av DuskBringer 2007-11-15 19:45:51] |
Kansas The Hot Spot Kärleksfeber Hur man gör ett amerikanskt lapptäcke Crazy in Alabama Mississippi brinner En enkel plan Terror on Highway 91 Arizona Junior True Stories Beautiful Girls Mystery, Alaska Doc Hollywood Den sista föreställningen Vittne till mord Holy Matrimony __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Det var ett par. Tackar! Mer mer mer Finns det ingen regissör som är snarlik Hallström? |
Days of Heaven och Badlands är chill.. |
Jag har redan tipsat om Days of Heaven En White Russian för mycket eller? __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |
Stekta Gröna Tomater Driving Miss Daisy __________________________ A Fonzanoo is a guy who farts in the tub, and bites the bubbles. |
Sorry, men "Himmelska Dagar" låter som nån dålig Colin Nutley-titel.. Får väl byta ut den mot No country for Old Men då, inget riktigt drama, men som alla Coen-filmer så innehåller den lite allt möjligt.. Och Dusk, det kan aldrig bli för mycket white russian.. |
Åter till Cold Mountain? |
Transamerica..... |
Dear Wendy. __________________________ A crazy little thing called Anal -- "Californication" |
Hehe, såg precis en film på fyran som är precis av den typen jag söker. Flesh and Bone. Kan förövrigt tillägga att Transamerica INTE är av den typen, men tack ändå |
Bara för att du mesar ur när det handlar om kontroversiella ämnen. Dvs filmer som är baserade på ditt liv! __________________________ A crazy little thing called Anal -- "Californication" |
Näe, det är för att det är DIG jag börjar tänka på. Du ser hur allvarlig du lät i ditt svar. Kände du dig träffad? |
Shotgun stories |
Capote kanske? |
U-Turn, fast det är ju inte direkt ett drama... __________________________ Il messaggero non è importante. |