Är Riket överskattad?? __________________________ David Mills [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-01-02 11:19:19] [Inlägget redigerades av Bigge 2008-01-04 13:31:31] [Inlägget redigerades av Bigge 2008-01-04 13:31:48] |
Jag har hyrt den nu och ska börja kolla på den. Men känns som den är överskattad, när jag läser om den verkar den overklig och jag har svårt för sådant om det blir för mycket.. __________________________ //* |
Nu vet jag att den är överskattad- och inte så lite heller. __________________________ //* |
Jag har alltid trott och känt, efter att ha sett trailers, att den verkar vara överskattad. Men har ännu inte sett den. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Riket - de första fyra delarna - är i mina ögon absolut inte överskattat. Ett mästerverk så långt ögat kan nå. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Nu har ju jag missat hela serien tyvärr, men det jag har hört är positivt, så nej. Jag tror inte att Riket är överskattad. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Du tror ej Riket är överskattat eftersom du hört så mycket bra om den.. Det är just det jag pratar om.. se den innan du yttrar dig. Jag trodde också den skulle vara bra. __________________________ //* |
jag yttrade mig inte, Jag har hört från ganska bra källor att den är bra. Jag säger inte att den är bra, jag tror bara att den är bra. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |