Jag saknade 47 som karaktär, filmren var grymt bra, men med valpögonen han har får mig att sucka, ville han skullle vara mer hård av sig. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
sämsta valet av skådespelare till Hitman ty!!! han som gör rösten till hitman spelen ser ut som Hitman ![]() |
Jo detta vet jag, varför inte låta honom spela 47? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Nej filmen var sådär och vi (läs jag) som gillar spelet blir besvikna på att dom inte tagit vara på Agent 47s härliga karaktär, utan gjort om honom till en blödig och klyschig actionhjälte som släpper one-liners och stormar fienden a la rambo. Väldigt synd att dom inte vågade ta vara på spelkaraktärens styrka, utan förlitar sig hellre på klyschor, men som popcornrulle funkar den ju för en kväll... Sen så tycker jag för övrigt att Timothy Olyphant gör en stabil insats. Alla är inte lika förtjusta i honom, men mitt förtroende har han iaf. __________________________ "I am but a simple masturbator of the silver screen." |
Filmen sög big time, 47 är en jävla me si filmen. man undrar om de som gjort filmen överhuvudtagen spelat spelen __________________________ When Hell Awakes |
Jag kan säga att filmen INTE var kass, den var faktiskt väldigt bra, men 47 var en såkallad förstörd karaktär, om man ser bortom spelet så ägde filmen. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
varför gillar alla hitman så mycket, det borde inte göras film av spel, det blir plattfall varje gång __________________________ When Hell Awakes |