Heath Ledger hittades i sin lägenhet död i sin säng. Misstänker nakotika. http://www.tmz.com/ __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Läste det precis. SJUUUUKT!!!!![]() ![]() |
The actor Heath Ledger was found dead this afternoon in an apartment owned by the actress Mary-Kate Olsen, according to the New York City police. www.times.com |
www.times.com Updated, 5:28 p.m. | The actor Heath Ledger was found dead this afternoon in an apartment in Manhattan inhabited by the actress Mary-Kate Olsen, according to the New York City police. Signs pointed to a suicide, police sources said. Mr. Ledger was 28. www.tmz.com He was found dead in his bed in one of his residences in Soho by his housekeeper at 3:35 PM ET today. Law enforcement sources tell TMZ they believe it was not a crime, adding that prescription pills were found near his body. Law enforcement has confirmed to TMZ prescription pills were strewn around Heath Ledger's bed. The cops are waiting for the Medical Examiner. |
Snopet. __________________________ Jag. |
Oj ![]() __________________________ A Fonzanoo is a guy who farts in the tub, and bites the bubbles. |
Tycker det är riktigt synd. Han var ju en riktigt bra skådespelare. trodde inte på det när jag fick mail från en kompis angående det, men gick upp på aftonbladet och där står det med stora bokstäver på startsidan. __________________________ //Madeleine |
jag är helt krossad ... köndes som man kände han iomed att man kollat på hans filmer 30000 ggr, djup sorg att en så bra skådespelare är död... R.I.P Heath![]() |
Så jävla snygg skådis också, hade jag varit brud hade jag nappat direkt. Hans röst är guld också. Sjuuuukt trist! |
Jupp, nu måste man se hans sista film. The dark knight __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Fick reda på det precis.. hemskt! 28 bast liksom. Fan. Brokeback Mountain kommer ju bli ännu sorgligare efter det ähr ![]() __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Äsch...det var inget. Trodde filmen hette The Joker, men det var hans roll. [Inlägget redigerades av Wookad 2008-01-23 00:40:16] |
Helt otroligt.... fick en chock när jag såg på nyheterna... En av dem bästa skådespelarna av sin generation har lämnat oss....=((( |
R.i.P __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
R.I.P, alltid lika sorligt när någon går bort. Sorligaste är det när det är självmord (nu är jag inte 100 på att det är det). Han gjorde en del bra roller. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Enligt vissa källor så arbetade han otroligt mycket, vid en intervju så har han sagt att han vid ett tillfälle sov i genomsnitt 2h/natt på en vecka. Den mest troliga orsaken tros vara en överdos av sömnmedel utan vilja att ta livet av sig. Han ville nog helt enkelt bara sova... Vi får nog helt enkelt avvakta och se vad beskedet säger. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! [Inlägget redigerades av Raceai 2008-01-23 13:35:01] |
och det får han nu i evigheter. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Raceai> För att rätta dig lite så var det i genomsnitt två timmar per natt i en vecka. |
Wookad - Just, var lite för snabb där. Tack för rättelsen. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
V.I.F. - Vila i frid, Heath! Det är verkligen tråkigt. Knark hörde jag. Men vad vet man innan utredningen är klar? Ingenting. Kan ju vara planerat och arrangerat. Jag tänker dock inte sälla mej till dem som säger att han var en lysande och helt makalöst fantastisk skådespelare. För det var han inte. Han var helt ok. Rollen i Brokeback Mountain var ett undantag, där han var väldigt bra. Bara för att man ska börja hylla så mycket när nån dör tänker inte jag göra det för konventionens skull, utan ärligt fortsätta säga vad jag tycker. Vilket jag nu har gjort. __________________________ OBS!!! FP-träffen i januari 2008 e över - tyvärr. Men nu ser vi redan fram mot nästa i sommar, oavsett var! Blir vi fler måste vi dock organisera än mer. Ett hett tips. Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
R.I.P. Fick en chock när jag såg detta. Han var fantastisk i Brokeback Mountain. Känns overkligt.. __________________________ //* |
Hörde det i skolan, fruktansvärt hemskt. ![]() __________________________ "Long is the way and hard that out of hell leads up to light". |
han kommer iaf alltid va skip engstrom för mej, död som levande. __________________________ hon dansade en sommar... |
Rivulet, skip engstrom? __________________________ OBS!!! FP-träffen i januari 2008 e över - tyvärr. Men nu ser vi redan fram mot nästa i sommar, oavsett var! Blir vi fler måste vi dock organisera än mer. Ett hett tips. Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Det är så hemskt :/ vad annat kan man säga? |
Jo han medverkade i ganska många bra filmer där han gjorde sin roll bra. Man ack och ve så var han med i "10 orsaker att hata dig", tycker inte alls han spela bra där. Men det finns många filmer som han fått beröm för. Världen kommer inte bli helt annorlunda, men visst kommer man att sakna honom. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Mats> Skip Engström från "Lords of Dogtown". |
Ja herregud, det är så himla sorligt. Tillockmed jag bryr mig och jag kände honom aldrig. Men jag har ju förstås sett filmer. Det jobbigaste är ju att han bara blev 28 år. |
Tycker det känns väldigt jobbigt att se en - i mina ögon - strålande skådespelare gå ur tiden. Brad Renfro dog bara för några veckor sedan och nu Heath. Känns obehagligt på något sätt, precis som det gjorde när River Phoenix och Johanna Sällström dog. De är alldeles för unga och alla hade talangen att utveckla sig till de största inom skådisyrket. Inte minst Heath som redan tillhörde eliten av dem under 30. R.I.P. |
Det var oväntat. Men inte för att han tillhörde nån favorit. Enligt mig var han liksom bara en skådespelare som var rätt ok. Och det är min åsikt. [Inlägget redigerades av Halloween_4 2008-01-23 21:24:26] |
Fick reda på det sen igår, riktigt jäkla oväntat och såklart väldigt trist. RIP, cowboy. Kommer kännas något märkligt att få se honom som superskurken Jokern i kommande Dark Knight. |
Jag tycker vi kör en gemensam tyst minut nu klockan 22:05 prick. Reglerna är enkla: då får man inte röra tangentbordet alls om man har Filmpunkten uppe på skärmen, ok. Annars får man röra det om det är annat man pysslar med på datorn. Men en "äkta" filmpunktare låter det vara helt och stänger av musiken och anda ljud och sitter stilla helt 1 minut, ok! Bra, då väntar vi in sekundrarna. __________________________ OBS!!! FP-träffen i januari 2008 e över - tyvärr. Men nu ser vi redan fram mot nästa i sommar, oavsett var! Blir vi fler måste vi dock organisera än mer. Ett hett tips. Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Ännu värre var det ju med Brandon Lee i "The Crow" eftersom han dog under filminspelningen. Att se den filmen där The Crow medverka, men det var inte Brandon som spelar honom i vissa sekvenser. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Då var minuten över. Tack, alla! Det var väl inte så svårt. Hoppas det känns bättre nu. Jag tror det känns lite bättre för Ledger iaf där han nu befinner sej. __________________________ OBS!!! FP-träffen i januari 2008 e över - tyvärr. Men nu ser vi redan fram mot nästa i sommar, oavsett var! Blir vi fler måste vi dock organisera än mer. Ett hett tips. Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Uncle_funk, fy skäms på dig som inte hedrar Heath Ledger med en tyst minut! |
Den enda film jag har sett med Heath Ledger är 10 orsaker att hata dig,så honom vet jag inte mycket om.Men självklart är det tragiskt att en sån ung människa dör.Såg nu att han spelar i "Candy".den filmen har jag i samlingen.Får väl titta på den. |
Satan, man börjar nästan gråta när man tittar på minnesvideos. Inte så konstigt kanske, smörig musik och en avliden skådespelare med karisma. http://www.youtube.com/watch?v=R3p-cw5gU9w |
RIP en av världens bästa skådisar, ett av filmvärldens genier. Du kommer vara saknad </3333 sorgligt.... han blev bara 28 </33333 ![]() ![]() __________________________ Tom Felton är den hetaste som finns |
Jävligt chockerande nyhet och det är synd att en så bra skådis ska gå åt på det sättet. __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Jag blev verkligen chockad när jag fick reda på det. Så otroligt oväntat. Hade dock bara sett 4 filmer som han medverkat i, men jag tror ändå att han hade kunnat bli något stort. Han var påväg uppåt och genom sin medverkan i de lite mer seriösa filmerna (Brokeback Mountain, Monster's ball) så tror jag att han skulle ha kunnat blivit något riktigt stort. |