Forum » » Övrig diskussion » Vampire Wallpaper   Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.        Vampire Wallpaper 2004-04-25 15:48:26
Registrerad: 2004-04-17
Är det någon mer än jag här som tycker att vampyrer är det mest sensuella, erotiska, magiska, vackraste, dödligaste, etc.etc.etc som finns?
Tänkte göra litet reklam för min website Vampire Wallpaper. Precis som det låter så är det en sida med desktopbilder med vampytema. Har i första hand koncentrerat mig på Anne Rice´s Vampire Chronicles, Interview with vampire, Queen of the damned, men det kan bli annat också framöver.

Förresten....mitt Intrenetnamn Eressie Mornie betyder i direkt översättning från Quenya (alvspråk) "ensam i mörkret", vilket jag har varit hela mitt liv, så det passade bra.
Ta en titt vetja!  http://www.geocities.com/vampirewallpaper ------------------------------------
Last night you were, unhinged. You were like some desperate, howling demon. You frightened me.

2004-04-25 22:32:28
Nefern
Registrerad: 2004-02-29
Jag älskar den gamla vampyrklaassikern Nosferatu. Helt fantastiskt charmig!

Hellre tycka fel än inget alls!
  2004-04-25 22:41:56
Angelus
Registrerad: 2004-03-12
Jag gillar alla med vampyrer
Namnetr Angelus har jag "tagit" från en vampyr
//Angelus

[Inlägget ändrat av Angelus 2004-04-25 22:50:47]
  2004-04-25 22:44:02
Nefern
Registrerad: 2004-02-29
Nä, skojaru Angelus? Snygg sida Eressie, grymma bilder.

Hellre tycka fel än inget alls!
  2004-04-26 06:30:41
Registrerad: 2004-04-17
Tack, tack! Kul att ni gillar sidan! Det största "felet" med många vampyrfilmer är att de koncentreras på vampyrjägarna, jag gillar filmer där vampyrerna vinner, jag står ju på deras sida. Gissa varför jag gillar Interview with the vampire?! Det är oförlåtligt att göra något så dåligt som Queen of the damned, när det hade kunnat bli så bra. Men Stuart Townsend är så läcker att väger upp litet i alla fall. *sluuuuuurp*
------------------------------------

2004-04-26 10:52:05
Marion
Registrerad: 2003-09-07
känner du också på det viset, ensam i mörkret liksom...jag älskar vampyrer och jag tycker också att de är vackra, mystiska, erotiska m.m...de är riktigt coola rent ut sagt, fast jag har alltid gillat övernaturliga saker...

Elijah is mine bytte den 16 april namn till Marion

"You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one!
  2004-04-26 13:43:38
v_Depp_v
Registrerad: 2004-02-03
jag har alltid gillat vampyr filmer men många tycker att jag e konstig då..jag bara älskar vampyrer!

Förresten en fråga, du Angelus har du fått det namnet från Buffy och Vampyrerna? undrade bara...
  2004-05-03 18:55:05
Registrerad: 2004-04-17
V_Depp_V, du skulle bara veta hur konstig folk tycker att JAG är! Man skall tydligen inte befatta sig med sådant i min ålder (41), men det bryr jag mig inte om.
------------------------------------

2004-05-03 19:16:51
The_Dude
Registrerad: 2004-02-21
Det gör du alldeles rätt i Eressie. Man ska inte bry sig så mycket om vad andra tycker. Dom brukar ändå alltid ha fel. Och att ålder skulle spela roll är också rätt trist. Tänk om någon skulle säga till typ Ozzy och Lemmy: Äh grabbar, inte ska ni lira hårdrock ni som är två så gamla gubbar. Antagligen skulle den personen få ett sluddrigt fuck off av Ozzy och tom JD flask i huvudet av Lemmy.
  2004-05-03 20:13:15
Marion
Registrerad: 2003-09-07
man ska hålla på med det som man tycker är roligt/intressant! sen ska man ge blanka fasen i vad andra tycker!!!

Elijah is mine bytte den 16 april namn till Marion

"You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one!
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.