Dom tre jag skulle villa träffa är MillaJovovich,SandraBullock och KirstenDunst |
Jag skickar mina inbjudningskort till John Travolta, Tom Criuse och Kevin Bacon. |
Viggo mortensen, Jude Lawe och Julia Roberts! __________________________ [Inlägget ändrat av Frickis 2005-02-07 09:37:30] |
Keanu Reeves, Tom Cruise och Chris Klein. Keanu är ju helt självklar liksom, har velat lära känna honom sen jag började gilla honom. Vi har nog en HEL del att snacka om. Tom Cruise är ju oxå självklar, vem vill inte träffa en av sina idoler och lära känna dom?! Vi skulle nog gå bra ihop. Men jag vet inte riktigt varför jag valde Chris Klein, kanske för att jag håller på att börja gilla honom.. ![]() ![]() ![]() __________________________ Be exellent to each other and party on, dudes!! |
Jag skulle nog vilja bjuda hem Harrison ford , Arnold Schwarzenegger , Jack Nicholson. Till att börja med släpper gärna in fler![]() __________________________ Gillar film kvällar! [Inlägget ändrat av Hollyman 2005-02-08 11:54:04] |
Johnny Depp, Jude Law och Edward Furlong. __________________________ |
Haha skön tråd ![]() Själv skulle jag bjudit Jim Carrey (så det blir lite kul på middagen), Samuel L Jackson ( Han är bara för skön) och sist skulle jag bjuda en vacker kvinna vid namn Amy Smart ![]() __________________________ Maybe, for once, someone will call me "sir" without adding: "you're making a scene" |
Om jag skulle vilja ha en kväll full med skratt skulle jag nog bjuda in: Eddie Murphy, Robin Williams, Jim Carrey. i reserv skulle jag ha Martin Lawrence. bl.a för att han har varit en av mina favvoskådisar, är det fortfarande lite. __________________________ Be exellent to each other and party on, dudes!! |
Adam brody helt klart. Snyggot i OC! __________________________ |
Robert De Niro, Tom Hanks och Jack Nicholson hoppas ni är hungriga.. __________________________ "Your friends have a high mortality rate" |
Anthony Hopkins, Christopher Walken, Robert De Niro __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-03-08 20:48:32] |
jag tror jag har ändrat mig... jag vill fortfarande bjuda keanu.. men jag vet inte.. kanske cruise oxå.. men klein, vet inte... __________________________ How's it goin', death?! |
Vi vill bara bjuda JOHNNY DEPPför han är sä jävla bäst!!!!![]() Sen vill ja bjuda Jude Law som är så snygg... fast om man vill föra en interlektuell konversation kanske man skulle bjuda typ en gammal stjärna oxå..... typ som de Niro för han är himmla bra han faktiskt! __________________________ Bönor ä gott!! [Inlägget ändrat av Bönorna_2 2005-03-08 20:38:54] [Inlägget ändrat av Bönorna_2 2005-03-08 20:40:10] |
Don Johnson, Rolf Lassgård och Matt Groeding __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
Toshirô Mifune(återuppliva), Denzel Washington och Kirtstin Dunst. __________________________ cstroMANIA |
Bruce Willis, Kiefer Sutherland och Sylvester Stallone. __________________________ |
Chuck Norris bara Chuckan __________________________ ''If you can't sign the paper a have to kill you'' skönt Marlon Brando citat! |
Hm, jag skulle nog bjuda Jet Li och Robert Di Niro och diskutera lite grann.Först lite med min favorit fighter på vita duken sen med en väldigt erfaren skådespelare.Sen skulle jag nog bjuda Jennifer Lopez, utifall att de skulle bli tråkigt skulle jag kunna sitta och titta på henne. __________________________ Mvh Christoffer |
Angelina Jolie, Lindsay Lohan och den tredje skulle nog vara... mmm, det var väldigt svårt, men jag skulle nog ta Evangeline Lilly eller Dominic, han som spelar Charlie i Lost __________________________ // Pesole!! (: |
spontant skulle jag nog ta: *UMA THURMAN *MARCIA CROSS *JESSE METCALFE dom 2 översta för att dom klart är mina favvoskådisar. sen jesse är grymt snygg (trädgårdsmästaren i desperate housewives). skulle gärna bjuda rörmokaren åxå men då skulle jag känns mig FÖR ung i sällskapet. ![]() __________________________ "Bitch, you don't have a future" |
det var inte speciellt svårt.. Hillary Duff, Lindsay Lohan och Mikael Persbrandt ![]() __________________________ |
Svårt, men jag skulle välja Johnny Depp, Kate Winslet och Jim Carrey. __________________________ |
Marylin Monroe, Birgitte Bardot, Sickan Carlsson __________________________ Jägare...jagar film! |
Winona Ryder på ena sidan Christina Ricci på andra sidan.. O så kan jue Björk sitta mitt emot mig... på behörigt avstånd xD __________________________ Hette cher_is_best förut |
Natalie Portman, Eugene Hütz och Denzel Washington, skulle kunna bli en trevlig kväll.. __________________________ Kalles |
haha kul idé jack nicholson e självklar... hamburgare å en öl framför the football game på måndagskvällen i boston på den lokala baren jessica alba på en sjukt romantisk resturang (typ tagen ur en bon jovi video) bara för att de ändå e värt ett försök marlon brando, italiensk resturang. new york. 40,50-talet nångång. om det är omöjligt att resa tillbaka i tiden för en middag och om john travolta går in i karaktären från pulp fiction skulle det va rätt najs å ta äta ett meal från mcdonalds drive thru medans man cruisar runt i la __________________________ i stick my neck out for nobody |
Giovanni Ribisi, Edward Norton och någon annan som verkar lite smått förvirrad... ![]() __________________________ |
Hm Tre skådisar vet jag inte direkt, men tre skräckfigurer som jag skulle vilja bjuda på middag är: Jason Voorhees Freddy Krueger Chucky Jag skulle hemskt gärna bjuda Lordi på middag också men dom är mer en tre personer __________________________ Love you Jason. See you in hell.. Lordi rock the hell out of you ![]() |
KatrinaL: XD. Du kan verkligen vara rolig. Skådespelarna som spelade rollerna får väl klä ut sig till de där karaktärerna igen då.![]() __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Jag vill ändra mina, eller kanske göra en ny bjudning. Mina gäster får bli: John Turturro (Bäst i världen) Claire Forlani (Verkar klok och är himmelskt söt) och Catherine Zeta Jones (Lika bra att ha två tjejer vid bordet om John charmar upp en av dom) __________________________ Kalles |
Jag skulle först och främst ha med mig: Bill Murray som får stå för underhållningen. Natalie Portman som jag ska dansa vals med (kanske tryckare lite senare ![]() och.. Christian Bale som bara ska sitta där och se iskall och farlig ut (American Psycho) så ingen jävel kommer och stör. __________________________ Everyone wants to be found. |
Jim Carrey, så att det aldrig skulle bli tråkigt ![]() ![]() ![]() __________________________ Frankly my dear, I don't give a damn! |
Har ändrat mig!! Skulle bjuda in: Leatherface Jason Voorhes Freddy Kreuger Samt (om jag får 9 till) välja alla medlemmarna i SlipKnoT, skulle bli en trevlig middag [Inlägget ändrat av striketeam 2006-07-04 13:58:19] |
tara reid,christian bale och jennifer aniston __________________________ |
Var det inte Skådisar vi snackade om? Det finns en tråd som heter Skräckfigurer på Filmpunkten, det var kanske den ni letade efter. Allt blir helt off-topic om ni ska börja dra in annat. Jag tror förresten jag byter till: Barbie Lordi och Slipknot sen en Blåslampa som jag ska fräta sönder dem med. __________________________ Everyone wants to be found. |
Barbie är inte alls lika töntig som Slipknot och Lordi, så där var du lite orättvis Lepre. ![]() __________________________ -Im gonna kill you! -Vad sa du? -I love you -You're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." |
Haha ![]() __________________________ Everyone wants to be found. |
Lepre du får bara bjuda in tre! Så jag föreslår att du inte bjuder herr blåslampa..han kan vara lite otrevlig!!![]() __________________________ When there is no more room in hell Jason will walk the earth.... |
Ähum..? ![]() __________________________ -Im gonna kill you! -Vad sa du? -I love you -You're not the only one... / Ur "Devil Horse from hell." |
Okej. __________________________ Everyone wants to be found. |