Tja.. Man blir aldrig riktigt tagen på allvar som ungdom så skulle jag bjuda Sean Connery på middag skulle han ta mej för ett skämt! Men det skulle välla bli han i Smallville :q, Nicole Kidman och om inte Sir Connery skulle det väl bli Charlie Chaplin(nej The_Dude, jag menar inte honom som död! )
Faktiskt så tror jag alldeles bestämt att Al Pacino vill äta middag hos mig, så han får sitta intill mig, närmast, liksom. Sen blir det ju svårare, för Al och jag kommer att ha så himla mycket att surra om, så hur ska jag kunna vara artig mot dom övriga ..., jo, Clint Eastwood, han kommer förstås också att tacka ja, så honon får jag ha på andra sidan, så kan vi prata lite om Madison County. Det vore förstås bra att ha en dam också, men det vete sjutton, hon är förstås så himla tjusig, så då har man plötsligt ingen att samtala med längre, så jag tror jag väljer ännu en man .., det måste bli Sean Connery, om han inte redan ätit sig mätt hos dig, Nefern ? Säger han nej, ringer jag kamel-mannen, han Stangertz, för det kanske blir så jobbigt med engelska hela tiden. Måste jag ta en kvinnlig skådis, väljer jag Meryl Streep. Så. Lika så gott att börja duka ! [Inlägget ändrat av Elisabet 2004-04-26 17:44:44]
Vilken svår fråga, jag ändrar mig från dag till dag. Men idag är Thora Birch (Ghost World och American Beauty), Quintin Tarantino och Maggie Gyllenhaal (Secretary och Donnie Darko) bjudna på middag hemma hos mig.
Nejdå, han är ju välppfostrad och blir säkert överlycklig att ha en ung och vacker kvinna intill sig. Medan Meryl och jag tar han om disken, kan du få prata lite, - men bara lite-lite- med Al.
Detta var ett svårt val. Det finns egentligen bara en självklart person vid middagsbordet och det är Jean Claud Van Damme. För att matcha honom får man nog välja Sylvester Stallone och Schwarzenegger.
Det finns dock risk för att diskussionen blir aningen fittness-baserad, så det är möjligt att jag väljer bort Arnold till förmån för Sigourney Weaver. Hon är nog en sån person som kan lätta upp stämningen.
Nej, Nef, nån chokladmousse blir det inte. Det blir sniglar till förrätt, i vitlökssmör ...., en härligt rosa, nästan blodig köttbit till huvudrätt och sen .. jomen, jordgubbar blir bra efteråt.
Jag skulle vilja träffa Brad Pitt med fru, Jennifer Aniston de verkar va mysiga o gulliga. Ben Afflek. Inte minst absolut den störste, den snyggaste skådis i hela världen.
Jag skulle nog vilja bjuda Tom Cruise, han är riktigt läcker trots att han är 41 år och mer för min mamma än för mig...men jag vill nog också prata lite grann med någon som är lite mer i min egen ålder, t.ex....Elijah Wood är ju lite söt...fast jag vill nog ha en tjej oxå...och Elijah är ju rätt så mesig...jag får återkomma med ett bättre svar...
Elijah is mine bytte den 16 april namn till Marion
"You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one!
Haha jo det skullle bli just intressant.. Du skulle inte ens behöva köpa kött, för det kan Hannnibal stå för! Mycket kan man säga om Chaplin, men nån skönhet var han då inte dude!
Sean Connery, Roger Moore och Pierce Brosnan vore kul att ha på middag. Fick jag välkomna två till så skulle George Lazenby och Timothy Dalton få komma. Snacka om intressant middag.
Oj ... Pierce Brosnan ..., honom glömde jag ju nästan .., han ser så himla sympatisk ut .., men i så fall måste Meryl utgå och jag tror att vi kommer så bra överens i köket (ja, jag vet, könsrollerna är befästa hos mig .,. men inte kan jag ju be att Sean Connery eller Al ställer sig och diskar, nä, det går inte ..., dom får sitta vid matbordet och prata lite ...), Meryl och jag, så nja, mr Brosnan får hålla sig hemma i sitt hus nära, nära havet.
Svårt svårt men det får nog bli Will Smith sympatiskt rolig skön människa Harrison Ford han verkar lite svår men jag skulle nog kunna snacka om schyssta saker med honom och en fin en oxå så det får nog bli Benicio Del toro fast honom skulle jag nog bara äta upp....=)
Nu har jag bestämt mig!! Jag vill ha med Tom Cruise(mums), han får sitt jämte mig, och jag vill ha med Dominic Monaghan och Billy Boyd, de verkar vara himla roliga...men jag skulle ju egentligen ha en kvinna med...jag får ta Marylin Monroe i reserv(jag får väl väcka upp henne och fräscha upp henne lite)
Elijah is mine bytte den 16 april namn till Marion
"You may say, I´m a dreamer, but I´m not the only one! [Inlägget ändrat av Marion 2004-04-28 16:11:21]
Will Smith (därför att han verkar vara en rätt trevlig person), Johnny Depp (därför att har spelat en hel del bra roller) och Tom Hanks (Samma anledning some Johnny + att han har varit med och producerat Band of brothers)
En svår fråga.... hm....kanske Tarantino, Julia Roberts och Colin Farrell, fast det skulle no bli en tråkig middag, eftersom jag inte skulle våga säga något... men jag skulle oxå vilja bjuda Keira Knightley, Josh Hartnett, Sean Penn, Nicole Kidman....listan kan göras lång....
Läser Miizas rader och ler för mig själv. När jag var femton, sexton år, hade jag en stor idol, Emile Ford. Gång på gång spelade jag hans skivor, ja, han var nästan i klass med Beatles. Så började jag sällskapa med han som nu är exet och en gång ville han att vi skulle hälsa på hemma hos hans kusin. Gissa, om jag nästan ramlade baklänges, när kusinen visade sig vara gift med han herr Ford; det var han som öppnade dörren och på väggen hängde guldskivor inom glas och ram. Totalt ställd blev jag och tillbringade största delen av tiden i badrummet .. det var väl som om Jesus hade öppnat och hälsat välkommen.
Jag har sex platser runt mitt köksbord och de som är bjudna på söndagmiddag är för tillfället. Tarantion, bröderna Coen, Maggie Gyllenhaal och Thora Birch. Jag tycker dessa fem personer verkar vara intressanta att prata med över en middag för tillfället.