Varför finns det det rubriker om filmer som går i morgon och framåt på tv på "film på Tv" sidan när det inte står något under dem? Är det en funktion som det är tänkt ska komma i framtiden eller har det bara blivit så? __________________________ Freida// HurgMurg |
Du kan ju klicka på filmens titel så kommer det upp info ![]() __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
uncle_funk: Det är inte det som Frida syftar på. Hon menar den här sidan http://www.filmpunkten.se/tv_fler.asp?ID=2008-02-22 . Frågan som hon ställer är mycket berättigad och jag väntar på svar från Kristoffer. |
Jaha![]() My bad. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Nå... Hur går det Goliatbagge? Har du kollat upp saken? Börjar tro att du glömt det.. Hu?![]() __________________________ Freida// HurgMurg [Inlägget redigerades av Frida_OSX 2008-03-01 02:01:09] |
Frida_OSX: Jag har gjort Kristoffer uppmärksam på den här tråden och förhoppningsvis kommer han att svara inom en snar framtid. |
Hej! Jag ber om ursäkt för sent svar. Jag kan inget annat än hålla med om det. Beroende på vilken tid på dygnet finns det på sidan information om morgondagens filmer. Filmerna på TV läggs in manuellt efter information från tvbolagens hemsidor. Tidigare la jag upp för en vecka framåt, men jag märkte senare att det inte riktigt höll. Tablåändringar är allt för vanligt och för att få den färskaste informationen och slippa tablåuppdateringar har jag valt att lägga upp det dagen innan. Jag har justerat listningen på tv-sidan så att det är främst äldre datums filmer som visas. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |