Någon som hänger på? Skall se "Into the Wild" med en vän (hemsk_dåligt: Filmpunktare). Någon som vill ha en träff i Götet för att se på Into the Wild på cinematografen? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-03-16 13:08:40] |
Jag vill se Into The Wild så fort som möjligt hehe =) men får bli i Sthlm. __________________________ //* |
Okej, ne jag har icke den ekonomin![]() Hade gärna haft en träff med all er FP:are uppe i STHLM, Men har ej råd. Så därför skrev jag Götet... Men men. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Nej, tack, såg den redan i måndags för 9 dar sen på studentförhandsvisning. Men den var ngt lång och seg - ställ in er på det! Trailern lockar väldigt mycket (den var bra) såg jag efteråt. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Jag har också redan sett filmen, men jag tyckte att den var så bra å jag vill se den på bio denne gång. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Ja, det här var sannerligen en fullträff av Sean Penn. Inte ofta jag delar ut en femma, men den här filmen får ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kul att Sean Penn visar sig vara en sån utmärkt regisör. Jag hade stora förhoppningar på filmen, och att han gör en sådan här "smart" film är imponerande. |
JA! Filmen är ju så perfekt, ändrade min syn på livet.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Jag håller med Sthlm Citys filmkritiker som gav filmen en 3: rolig, ... och gripande, men även bitvis seg & ojämn på sina ställen. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
Pft, och du skall kalla dig filmälskare. Stockholm City har ju en sådan bra redaktion också, vilka källor ![]() Vad finns inte att gilla? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
uncle, som svar på frågan, läs mitt inlägg igen så hittar du det. Både jag och hon som jag såg den var rörande överrens om dess längd och seghet. Jag rättar mitt förra inlägg till exakt citat: Jag håller med Sthlm Citys filmkritiker Jesper Larsson som gav filmen en 3: "Ibland helfestligt, vackert och gripande, ibland osammanhängande och småtrist." __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren] |
hur kan en verklighets baserad historia vara osammanhängande, satan vilken tur jag har som slipper bläddra igenom Stockholm City. Usch och Tvi. Alla får tycka som dem vill, men jag tycker att filmen aldrig blev tråkig. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Ska se den ikväll![]() __________________________ Det var en gång en sång som handlade om en lång gång som var sandad. Eller var den verkligen det? Nya forskarteorier tyder på att den skulle varit grusad. |
Äntligen har man då sett den! En av de starkaste filmupplevelser jag varit med och helt klart ett mästerverk! |
Välkommen in i klubben, det är ett mästerverk jag upplevde på bio hela 3 gånger. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |