Vilket är det bästa filmparet genom tiderna ? ![]() [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-11-14 17:03:03] |
Kate och Leo är ju ett klassiskt par, men om jag ska svänga till med nåt oväntat får det bli Sue och Crocodile Dundee |
Edward & Vivian i Pretty Woman ![]() __________________________ Ò_Ó |
Jag tycker att Matt Damon och Ben Affleck gör sina roller enormt bra i både Pearl Harbor och Good Will Hunting. Good Will Hunting är ett filmtips med!! Den är garanterat sevärd. Kunde inte komma på något par med kille + tjej så jag kör denna istället ![]() __________________________ Veritas numquam perit [Inlägget redigerades av Salve 2008-05-12 20:31:56] |
Matt Damon är inte med i Pearl Harbour väl? ![]() __________________________ Ò_Ó |
Det är han väl? Kate och Leo är självklart en favorit. Noah och Allie i the notebook är också klassiska. |
Josh Hartnett i alla fall. Scarlett Johansson och Bill Murray i Lost in translation får man inte missa heller, det är äkta om något. |
Michael Douglas och Kathleen Turner i Rosornas Krig. Ett av de bästa i alla fall. |
patricia arquette och christian slater i true romance. men snackar vi samarbete (och inte par som i kärleks- eller skådispar) så gillar jag nästan allt tim burton och johnny depp gjort tillsammans |
Två personer i en tråd som inte ser skillnad på Hartnett och Damon. Vad i helvete................? |
skam, nämen den där Tyler Durden och hans Marla i fight club måste väll bli mitt val, identiska med mig och min tös här i umeå hah __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Bud Spencer och Terrence Hill förstås! __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
Fox Mulder och Dana Scully i Arkiv X röstar jag på. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Jack Lemmon och Walter Matthau i filmen " Grumpy Old Men". Goa gubbar. Aragorn och Arwen i LOTR. __________________________ Ut ameris, ama! [Inlägget redigerades av inzomnia 2008-05-13 00:29:10] |
The Frat Pack __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Det absolut mest minnesvärda måste nog vara Harold & Maude i just Harold och Maude. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Lånade den på biblioteket idag, hört mycket gott om filmen, få se ifall den är så bra som alla säger. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
lepre: såklart, trinity och bambino är svårslagna hahah |
Sandy och Danny i Grease![]() |
D beror ju helt på. Jag anser kandidater till det bästa filmparet vara två skådespelare som man ser verkligen funkar ihop både på scenen och i verkligheten, dvs några som verkligen har jkul på jobbet ihop. Sen vilka d e måste jag fundera över. Kandidater på en relativt lång lista (utan inbördes ordning): 1. Sacha Baron Cohen & Martin Freeman i Ali G in da House som bästa gängpolare. 2. forts. följer... __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Det bästa paret vågar jag inte säga men gillade skarpt Den vilda jakten på stenen (och uppföljaren) där Kathleen Turner och Michael Douglas gör ett riktigt bra par! Det är roligt när filmparen bråkar lite mellan varven. |
Matt Damon och Casey Affleck. ^^ http://www.youtube.com/watch?v=Uhp1-TxjEh0 Ben Afflecks brorsa och MATT DAMON..! __________________________ "I am but a simple masturbator of the silver screen." |
Karl-Oskar och Kristina i Utvandrarna och Nybyggarna. |
Brad och Janet i Rocky Horror Picture Show!! |
Haha ledsen jag misstog mej. jag var inne på spåret med "will hunitng" när jag skrev detta. Blev fel. Jag syftade inte på pearl harbor. Jag menade "Will hunting"!Helt klart en av de bästa filmer jag sett i alla fall. ![]() __________________________ Veritas numquam perit |
Abbie Cornish Heath Ledger I Candy är ett fint par.. __________________________ "Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Sean Patrick Flanery och Norman Reedus i "The Boondock saints" även 002mateke och Wookad i filmen "Da moviepoint 15: Now is it serious" __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-11-14 18:58:54] |
måste ju säga danny glover och mel gibson i dödligt vapen filmerna __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
"Now is it serious" __________________________ Hon sjunger kärlekssånger för min hud. |
Fox Mulder och Dana Scully för mig också |
David Beckham och Viktoria Beckham __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Jack och Jerry var bra __________________________ Jag sov inte så värst mycet inatt. |
Lance Cuckold och Amanda Bigtits i American History MILF var grymma. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Haha. Där satt den funky __________________________ Jag sov inte så värst mycet inatt. |
Jadu Danne, karaktären som spelas av Edward Norton som bor med Tyler Durden liknar isf mig, duvet ju själv vad han har för åsikter. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting [Inlägget redigerades av dawe100 2008-11-25 17:13:35] |
Jennifer Grey och Patrick Swayze - Dirty Dancing |