Forza, Sweden, Forza!!! Respekt Holland!!! Well done, Rumania! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Otroligt spännande match idag, sjukt snyggt spel av holländarna! Till och med jag bet på naglarna, det händer verkligen sällan i en fotbollsmatch __________________________ .::The Killers::. |
Nu jäklar gäller det att ALLa svenskar idag håller tummarna!!!![]() Men jag är nervös, tror vi förlorar med 0-1... __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Känns som att första målet är viktigare än någonsin. Gör vi det har vi bra chans men gör Spanien det så blir det ruskigt svårt att ta poäng! |
Vinner vi överträffar det verkligen mina förhoppningar. Men jag ska heja i gula jeans och blått linne i vilket fall som helst, ypperligt tillfälle att asa fram de påskgula jeansen ju. Har redan ritat svenska flaggor på ärmen så ikväll blir det att sjunga med i nationalsången __________________________ .::The Killers::. |
Ojdå, själv tar jag på mig landslagströjan som inhandlades inför VM-06! Nu börjar jag bli riktigt laddad! Lite orolig för Elmanders defensiv bara, men offensivt är han ett bra vapen med sin speed. Hade nog själv dock valt S.Larsson, han har imponerat stort i Premier League iår... [Inlägget redigerades av martin88 2008-06-14 14:41:46] |
Hoppas Sverige vinner!!! Men jag tippar på en 0-3 förlust tyvärr ![]() Vi kommer bli uppsnurrade __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Tror på en jämn och tät match! Viktigt att vi håller tätt första halvtimman. Tror på 1-1 eller 2-1 till något av lagen! |
Nu är jag extremladdad, kom igen sverige för fasen!!! __________________________ .::The Killers::. |
Känns riktigt tungt just nu. Men all heder åt laget som gav allt. Grymt imponerad av Stoor. Synd att inte Zlatan kunde spela hela machen, det blev matchavgörande! |
Ja, sur avslutning efter en så bra match. __________________________ .::The Killers::. |
Jag tror Hammarby vinner hela skiten! __________________________ "The golden rule: He who has the gold, makes the rules" |
Men det är ju inte Is Hokey vi snackar om __________________________ "I'm not even supposed to be here today!" |
BLOODY LUCKERS TONIGHT __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Jag tippade rätt! Sa det innan matchen började att det skulle sluta 2-1 till Spanien, och så blev det! Nu hoppas vi alla på en storseger mot Ryssland! __________________________ //* |
Ryssland ska absolut inte underskattas! De har vissa brister men lär bli svårare än Grekland att slå! Känner mig riktigt orolig för Zlatans skada. Ska vi gå långt i denna turneringen då är en hel Zlatan ett absolut måste. Annars är vi inte ens nära de stora nationerna! Drömmen vore om vi tog ledningen innan paus och kan låta Zlatan vila och sätta in Elmander på topp. In med Sebastian Larsson från start och kör med i övrigt samma lag som sist! |
Jag tippade också rätt: 0-1 ller 1-2. Men det är ju förjävligt rent utsagt att alltid de stota fotbollsnationerna (och samtidigt de stora i både FN och i EU!!!) ska dömas fördelar av köpta UEFA-domare. Jag blir så förbannad. Det var ju en solklar frispark. Och som domaren hela andra halvlek dömde frisparkar till Spaniens fördel, så blir jag än mer förbannad... Det var ju inte direkt nån ärofull seger för de sangriadrickande pickadorerna. Hoppas de känner sej skakade till tusen igår och att de hade tur med domarbesluten - det var DET, martin88 som avgjorde hela matchen, om Du frågar mej! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Sant att domaren dömde i Spaniens fördel hela andra halvlek... Men han kunde även ha gett Spanien totalt två straffar vilket vi klarade oss ifrån iaf. ![]() Och i första halvlek dömde han ganska mycket i Sveriges fördel.. Han försökte väl kompensera det i andra ... :/ __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Två straffar???!!! Vad menar du? En straff i första orsakad isf av Elmander... Inte en till, väl? Ja, den hade vi iaf tur med, ja. Men att hela tiden döma frisparkar till ett lags fördel...? Nej, ni, den gossen går inte! Domarna är köpta, men på ett sätt som knappt ska märkas - jag har aldrig litat på UEFA eller FIFA. Naja, han dömde för båda lagen i första tyckte jag allt, då var han ritkigt konsekvent - inga kort alls här inte... Och vilka jäkla skådespelare spanjorerna var!! Nästan värre än italienarna under VM mot Australien! Katastrof!! Skäms, Spanien! Är ni stolta över ett sååå filmande landslag?Nej, vi underdogs har minsann visat att vi kan skaka de stora fotbollsnationerna. Synd att spel/sport ofta ska avgöras på detta sätt. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Den andra straffen S16F pratar om var när bollen studsade upp på Stoors arm. Det var ingen straff, men jag har sett billigare straffar än så i mitt liv. Håller med om att domaren tappade matchen i andra halvlek men däremot tycker jag inte att Rosenberg ska ha en frispark precis innan deras mål. Han söker den och faller på tok för enkelt enligt mig, även om jag även här sett billigare frisparkar. Nu visade det ju sig att målet hade mindre betydelse eftersom vi hade behövt ett kryss i sista oavsett, möjligen kunde vi vunnit gruppen om vi fått oavgjort men tror inte Spanien förlorar mot grekerna så... |
Spaniens mål i slutsekunderna rafflade till tipset ordentligt: Efter 14 matcher martin88: 8p unkle_funk: 7p Wookad: 7 p S16F: 6p Robert_Eriksson: 4½p |
Håller med om att Spanjorerna filmade.. och sen gnällde som f-n när en svensk spelare föll.. :/ __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Vilken avslutning på Turkiet-Tjeckien. 15 minuter kvar 0-2. Slutresultat 3-2. Världens bästa målvakt får ta på sig den förlusten! Ställningen i tipset efter 16 matcher: martin88: 8p unkle_funk: 7p Wookad: 7 p S16F: 6p Robert_Eriksson: 5p |
Turkiet ... :O Vilken vändning __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers |
Ja, vilken härlig skräll-underdogvändning!! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Jag orkar inte läsa alla inläggen, men undrar ändå; har sverige förlorat än? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" [Inlägget redigerades av Shadowfax 2008-06-17 02:55:27] |
Ställningen i tipset efter 18 matcher är: martin88: 10p unkle_funk: 8p S16F: 8p Wookad: 8p Robert_Eriksson: 6½p Därmed står det klart att både Wookad och Robert_Eriksson är avsågade från segerstriden! unkle_funk kan gå upp på lika många poäng som martin88 men behöver då få in ett kryss i matchen Holland-Rumänien och en etta i matchen Grekland-Spanien. S16F kan också gå upp på lika många poäng men behöver då ett kryss i matchen Holland-Rumänien, samt en etta i matchen Frankrike-Italien! |
Jag har alltid sagt sen 2 dar efter EM-starten att Holland möter Portugal i finalen (!). Punkt. Ingen blir gladare än mej om det inte blir så, utan Sverige skräller istället! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Jag är med dig mateke, Holland vs. Portugal. Holland vinner hela skiten. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Jag har följt VM och EM sedan 1990, men aldrig sett ett lag som imponerat så mycket som Holland gjort hittills i den här turneringen. Full poäng och 9-1 i målskillnad i en grupp med lag som Italien och Frankrike är sjukt bra! Om Sverige lyckas besegra Ryssland imorgon kommer det att bli väldigt läskigt för oss i kvartsfinalen. Kul ikväll också att italienarna slog det ganska trista franska laget, och att en av mina favoritspelare Daniele De Rossi fick göra mål. |
INTE alls kul att de största filmarna på denna gjord, italienarna, slog fair play-spelande Frankrike. Men objektivt, ja, så måste jag tyvärr erkänna att deras fotboll denna kväll var bättre än fransosernas. Detta trots att fransoserna hade extremt maximalt m otur m BÅDE straff och rött kort - orättvist. Jag har alltid sagt det: korrupta/köpta domare i UEFA och FIFA, precis som svenske förbundskaptenen i handboll nu anklagar dess motsvarande IHS (Int. Handball nånting...) för korruption i ledningen!! Tom. Lagerbäck klagade ju på domarna här senast. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
VAD GÖR NI, SVERIGE!!?? SKÄMS! SPELA LAGMASKINEN SOM JAG KÄNNER SEN TIDIGARE! PINSAMT! SPELA SOM NI GJORDE MOT SPANIEN! tACK FÖR DENNA GÅNG - nI GAV OSS ÅTER HOPP! vI SES SNART IGEN HOPPAS VI! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Statiskt, lamt, stillastående, ingen fighting spirit. Slöa och gamla ben mot ryssarnas speedkulor. Lagerbäck satsade på pensionärerna när han hade kunnat byta in (eller starta med) exempelvis Sebastian Larsson. Varför väntade han så länge med Källström? Coachernas fel att vi förlorade idag. Tränarbyte till nästa mästerskap! __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Skillnadn var denna: Ryssland ville vinna, Sverige ville bara inte förlora. Tyvärr. D e en jätteskillnad även om det vid första anblick inte verkar så. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Sverige - gåfotbollens mästare! Domarskandal - mutor på hög nivå. Varför får inte Sverige några frisparkar utan bara Ryssland?! Och målet var inte offside, hallå!!?! Suck! Finns nåt land som spelar ärlig bollsport á la fair play nuförtiden? Jag tvivlar mer och mer på att de är många lag som gör det. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Hatar Sveriges herrlandslag i fotboll just nu. Zlatan? Vad gjorde han på planen igår? Elmander? Kung av felpass. För övrigt så passade de flesta svenskar till ryssarna. Henke? Brutalt dålig på att ta emot boll. Ljungberg Var bra i första halvlek iaf. DANIEL ANDERSSON? ANDERS SVENSSON?? Defesiva mittfältare som fan får ta på sig målen, ingen tog ännu en gång upp "Linderoth ytan". Vilket ledde till Rysslands 1-0. Sämst på plan. Var någon mutad så var det de svenska spelarna. Lagerbäck? Oförändrad matchbild i paus. Inga byten? Allbäck kom in alldeles för sent. Ett byte kvar när slutsignalen går, med hungriga spelare som Rosenberg och Sebbe Larsson på bänken. Skitmatch, skitspelare. Men men. Snart är det VM-kval, och på något sätt trixar vi väl ändå oss dit. __________________________ They'll never get caught. They're on a mission from God ~ Blues Brothers [Inlägget redigerades av S16F 2008-06-19 21:10:27] [Inlägget redigerades av S16F 2008-06-19 21:11:01] |
Riktigt tungt faktiskt! Har aldrig sett landslaget underprestera så kraftigt i en tävlingsmatch som de gjorde igår. De kom aldrig in i matchen. Isaksson är enda spelaren som får ett godkänt betyg av mig. Ljungbergs första var väl också okej! Zlatan kände nog tyvärr av skadan för mycket, han fick en del bollar men gick inte att känna igen. Henke nästan osynlig precis som vårt obefintliga innermittfält. Elmander är väl sämst av alla, men det får delvis Lagerbäck ta på sig. Inte lätt att komma in på ovan position i ett stort mästerskap! Portugisisk reducering mot Tyskland i detta nu! Matchen lever igen! [Inlägget redigerades av martin88 2008-06-19 21:27:15] |
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Ich wusste es, Deutschland - unschlagbar!!! ![]() ![]() ![]() ![]() EM geht weiter!!Mitt andra land har vunnit och slagit ut finalfavoriterna Portugal!!! Nu blir det Tyskland-Holland i final!! "54, 74, 90, 2008 - und dann stimmen wir alle rein...!!" // gruppen Sportfreunde Stiller från VM 2006 __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Jag håller också på Tyskland nu när Sverige är ute. Tyskland har alltid en styrka som går att tro på. Heja Tyskland. __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Shit vilken uppvisning av Ryssland idag! Spelade ut Holland fullständigt. Fortsätter de så här blir det guld! Oerhört imponerad! Den mest underhålladne matchen hittills dessutom! |