Jag hoppas på att Luna Lovegood kommer att vara mer i denna film en den förra , kommer tyvär inte ihåg hur det var i boken. Hoppas! __________________________ "Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Jag kommer inte heller riktigt i håg. Har för mig att hon är med lite mer är ej säker. |
Mer? Nja. Men hon är med ganska mycket i boken. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. About sex: when it's good, it's very, very good; and when it's bad, it's better than nothing. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
nja, hon har väl inga självklara stunder, förutom i hogwartsexpressen & på julbalen. och så slutstriden då, men där får man ju inte riktigt följa med om vad som händer eftersom harry inte är riktigt närvarande ^^ dock tror jag att de kommer att utöka hennes roll i filmen. |
aaa vi får hoppas det!![]() __________________________ "Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |