Forum » Film » Filmdiskussion, generell » Kenny Starfighter blir film          Kenny Starfighter blir film 2008-07-03 08:49:45
Goliatbagge
Redaktör
Registrerad: 2004-07-30
Foruminlägg: 1998
Kommer ni ihåg den egotrippade och lätt dövörade superhjälten Kenny Starfighter från 90-talet? Nu blir han film! Tycker personligen att det ska bli roligt att få återse Johan Rheborg i sin blåa outfit. Dessutom kommer vi att få se Björn Gustafsson i en av rollerna. Vad får ni för spontana tankar?

Kolla in trailern på http://www.kennybegins.com/

Handlingsbeskrivningen från Svenska Filminstitutet: Kenny Starfighter är troligtvis den mest hopplösa elev Galaxhjälteakademien någonsin har haft. Kennys föräldrar har tröttnat på att betala hans studier och ställer ett ultimatum: Ta examen eller bli frisör i familjens salong! I en förtvivlad jakt på examenspoäng kraschlandar Kenny av misstag på Jorden, där han råkar på Pontus, en haltande och mobbad femtonårig kille med dålig syn. Pontus har råkat hitta en mystisk, självlysande kraftkristall som har gett honom superkrafter och möjligheter att få pluggets coolaste tjej, Miranda intresserad av honom. Samtidigt som Pontus försöker hjälpa Kenny att slippa bli frisör får Rutger Oversmart, Universums intelligentaste man reda på att kristallens kraft har absorberats av Pontus. Allt han behöver göra är att krama kraften ur honom så kommer Rutger att bli Universums mäktigaste man. När Rutger blir varse att en Galaxhjälte skyddar Pontus, så skickar han ut de farligaste prisjägarna i galaxen: Earth, Wind and Fire för att få tag i honom.

[Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-07-03 08:50:16]
  2008-07-03 09:12:51
carlstrom
Registrerad: 2005-03-03
Fruktansvärt roligt. Ett program som man betrakade som genialiskt i yngre dar. Rollen passar dessutom som handen i hansken för Rheborg, skall dessutom bli kul och så hur Björn fungerar i en spelfilm. Men jag tror inte att filmen kommer att överträffa serien dock.

'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.'
  2008-07-03 10:48:49
Borr
Registrerad: 2007-01-30
Kan nog bli kul. När man var mindre så spelade man in serien och såg MÅNGA gånger. Skitbra helt enkelt.

Borr-Den extrema termofilen!
  2008-07-03 10:49:13
uncle_funk
Registrerad: 2007-12-31
Gamla nyheter, men första tråden på FP.

Den har ju även fått 8 miljoner riksdaler för att skapa den, jag menar, vad är det som kostar 8 millar? Skrot och hårförnar?

EUREKA! Sa Newton när han fick ett  äpple i skrevet.
  2008-07-03 12:05:27
Dan banan
Registrerad: 2006-04-01
Ni måste skämta, herregud..

Kenny Starfighter, en serie med den allra konstigaste rollsätningen någonsin..

haha, jao

Det finns två oändliga ting.
Universum samt den mänskliga dumheten.
Jag är dock inte så säker på den förstnämda.

- Albert Einstein
  2008-07-05 23:07:19
flingan94
Registrerad: 2005-06-21
Men gud vad bra synd att inte di leva kan va med i filmen han dog ju Eller kom han tillbaka?:O

"Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått"
- Luna Lovegood
[Inlägget redigerades av flingan94 2008-07-05 23:08:14]
  2008-07-05 23:44:49
Frida_OSX
Registrerad: 2007-08-31
uncle_funk : ja men vadå, det är ju svårt att få tag på antika hårfönar

//^1Hurg^6Murg>> AUkie
  2008-07-06 13:11:25
Borr
Registrerad: 2007-01-30
flingan94, di levas roll kom tillbaka på slutet.

Borr-Den extrema termofilen!
  2008-07-10 13:41:03
flingan94
Registrerad: 2005-06-21
Vad bra

"Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått"
- Luna Lovegood