Hur många filmer i genomsnitt i månaden ser ni på? __________________________ //^1Hurg^6Murg>> AUkie |
Självfallet varierar det grymt från månad till månad men det blir väll 4-12 st.. __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Varierar: 8-16 kanske, men minst 2 filmer/vecka blir det. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Den senaste tiden har det blivit väldigt många, 32 st! Annars blir det när jag hinner, typ 12-15 i månaden. __________________________ I admire your luck, Mr...? -Bond... James Bond. |
det blir lätt 30 filmer..brukar kolla på en film varje kväll __________________________ keep metal or die |
Då har du en del att recensera freddyvonmetal. Skulle gärna vilja se lite recensioner av dom här trettio filmerna du ser varje månad. __________________________ fucking bells |
I sommar har jag tappat filmtittandet kraftigt, sommar är inte filmtid för mig tydligen, har massor av annat att göra då. Till hösten när det regnar och blåser kommer jag se fem filmer i veckan igen. __________________________ Dramatic Chipmunk http://youtube.com/watch?v=a1Y73sPHKxw&feature=related |
det beror på hurdant det är med månaderna, regnar det? e man sjuk? eller har man lust med en hel natt men massor av film? då kan det bli ett 20-30 tal filmer i månaden. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Håller klart med uncle_funk! __________________________ fucking bells |
Väldigt olika från månad till månad beroende på många olika saker. Här är mina senaste 12 månader: Juli 2007 – 16 st Augusti 2007 – 5 st September 2007 – 11 st Oktober 2007 – 9 st November 2007 – 8 st December 2007 – 14 st Januari 2008 – 18 st Februari 2008 – 20 st Mars 2008 – 22 st April 2008 – 8 st Maj 2008 – 0 st Juni 2008 – 29 st |
Det blir en hel del det. Jag apar efter martin88 och lägger upp en snabb statistiklista. Juli 2007 – 7 st Augusti 2007 – 26 st September 2007 – 14 st Oktober 2007 – 12 st November 2007 – 19 st December 2007 – 20 st Januari 2008 – 89 st Februari 2008 – 137 st Mars 2008 – 136 st April 2008 – 96 st Maj 2008 – 28 st Juni 2008 – 17 st __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Du hade väldigt tråkigt i början av året? |
Mateke som säger att jag tittar mycket film ![]() __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Hur är det ens möjligt att se över hundra filmer på en månad, vart får man tiden ifrån? __________________________ Dramatic Chipmunk http://youtube.com/watch?v=a1Y73sPHKxw&feature=related |
Jobb är ganksa svårt att hitta, andra jobbar med att titta film. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Den senaste månaden - en till två filmer. Vanligast är det dock med 10-20 st på en månad. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Om man går snabbt och ler mycket, så ser ingen hur ful man är" |
Får jag fråga hur du hinner titta på 137 filmer på en månad Raceai?Antingen har du inget jobb,eller så sover du aldrig? ![]() __________________________ fucking bells |
Haha, jag undrar det samma där. __________________________ Dramatic Chipmunk http://youtube.com/watch?v=a1Y73sPHKxw&feature=related |
Wookad - Du har helt fel inställning till film. Vem säger att man måste ha tråkigt innan man sätter sig ner med en film? dawe100 - Ja det får du. Har du hört talas om kortfilm? F.ö så har jag inget jobb men sover så mycket jag kan. Sofia92 - Som jag sade ovan - kortfilm. Statistiken är hämtad från mig själv och inte enbart till Filmpunkten sett. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! [Inlägget redigerades av Raceai 2008-07-15 23:15:35] |
Raceai: Jag är helt med dig broder. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Haha, Raceai, det betyder att du kollade i februari i snitt ca 4,89 filmer/dag. Du som gillar kortfilm borde gå med i fejjan (Facebook) och joina gruppen "Loving Film", där du varje dag får ett mail med massor av länkar, men framförallt shortfilm of the day (!). __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
002mateke - Härligt! Jag önskar jag får mer tid över så jag kan falla tillbaka till det snitttalet. Aldrig i helvete att jag går med i Facebook! Om det är den sista utvägen innan jordens undergång så kanske. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Hahah, bra sagt Raceai. ![]() __________________________ Dramatic Chipmunk http://youtube.com/watch?v=a1Y73sPHKxw&feature=related |
Hehe. Ok, blame yoursef! Så jobbigt är det inte alls faktiskt, tro mej, jag var själv en tvivlare i ett helt år från jan 2007. Du bestämmer ju själv hur ofta du loggar in, ingen förväntar sej svar hela tiden som med mail. D e soft och chilly, dvs d blir va man gör det till. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
002mateke - Det hela grundar inte i tvivel utan i att jag helt enkelt inte har något behov av det facebook har att erbjuda. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |