kan ni komma på några filmer som först var som bok skulle vilja veta några??![]() __________________________ "Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
sagan om ringen __________________________ keep metal or die |
Harry Potter Narnia Eragon Das Boot Matilda Beck Alla Astrid Lindgrens berättelser De tre musketörerna Greven av Monte Christo A Clockwork Orange Hannibal Gökboet Gudfadern Glasblåsarns barn Gilbert Grape Guldkompassen En världsomsegling under havet Exorcisten Kalle och chokladfabriken Fången på Zenda mfl. Det finns hur många som helst. __________________________ Borr-Den extrema termofilen! [Inlägget redigerades av Borr 2008-07-22 21:20:02] |
Die Hard, Into the Wild, Hade en gång en sida där man fick se ALLA böcker som blivit film. Får hitta den igen. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Vi får inte glömma bort den korta novellen av Stephen King, som blev filmen "Nyckeln till frihet"... |
Hajen __________________________ fucking bells [Inlägget redigerades av dawe100 2008-07-30 23:59:53] |
Mannen som kunde tala med hästar The Notebook Finding Neverland Jurassic Park (både 1, 2 och 3) Som sagt, finns massvis =) |
The Shining __________________________ fucking bells |
The Eagle Has Landed __________________________ "I am but a simple masturbator of the silver screen." |
First blood David Morrells bok First Blood (1972), utgiven som Tvekampen (1973) på svenska. Det är tydligen ett annat slut i boken |
Da vinci Koden Den vita massajen Grottbjörnens folk |
Sandor slash Ida Anne Franks dagbok __________________________ //* |
Nu kommer Twilight![]() __________________________ "Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
comedia infantil, underbar bok men kunde vart bättre filmatiserad |
"Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" Kan du vänligen förklara vad detta betyder och Vem "Luna Lovegood" är..? =0 __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
Örnnästet med Clintan! |
Stolthet och Fördom! |
ToxicAvenger:"Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" är en grej som Luna Lovegood säger i harry potter och fenixorden . Men nu när jag kollar i boken så ser jag ju att jag har skrivit fel det ska vara " Klokhet och vett uti övermått är den finaste människan fått" Måste fixa det ![]() ![]() __________________________ "Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
daVincikoden Arn Parfymen Elementarpartiklarna psykopaten-dean r.koontz sagan om isfolket - (I wish) |
Gamla klassiker som Riddarfalken på Malta, Sierras Madres skatt, Klocka klämtar för dig, Den Gamle och havet, Jorden runt på 80 dagar, En världsomsegling under havet, Afrikas drottning och av der nyare slaget, 2001, Jurassic Park, Timeline, Den 13![]() |
Typ 60% av Stephen Kings böcker har blivit Film/korta TV-serier. Sedan så får vi ju inte glömma Hannibal Lecter serien.... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |