Jag såg på Oprah en bit av filmen "Monster" där Charlize Theron såg ut som en helt annan människa! Jag skulle aldrig ha haft nån aning om vem hon var om jag sett henne på gatan omfixad som Aileen Wuornos, personen hon spelade i filmen. Det är rätt intressant hur folk totalt kan förändra sitt utseende numera med hjälp av fatsuits, datorer och smink, speciellt för mej som skulle vilja plugga styling och estetik.
Kan ni komma på några fler exempel på skådisar som sett ut som helt andra människor i filmer? Typ Gwyneth Paltrow i "Min Stora Kärlek".
En favoritfilm där både Golide Hawn och Maryl Streep ändrad utseende är "Döden klär henne". Kul grej! Men den mest suveräna omvandlingen måste vara Dustin Hoffman i klassikern "Little big man". När filmen börjar är han över hundra år och sedan får man se hans berättelse från det han är ung och blir bortrövad av indianer. Måste ses!!!
I början är Golide JÄTTEFET för att hon tröstätit efter att Maryl stulit hennes man. Och Maryl är, lite senare, gammal och hängig tills hon får den magiska drycken. Och för att inte tala om hur de ser ut i slutet...
Den filmen, "Monster", tänker jag också se. Öht beundrar jag skådespelare, framför allt kvinnliga, som vågar bryta med det vanliga och se nästan FULA ut. Man trodde ju knappt sina ögon när man såg C.Theron. Det är, i dessa utseendefixerade tider när alla lyfter sig till höger och vänster och till slut knappt kan le, för att det straaamar så mycket, rent ut sagt BEFRIANDE ! Och modigt. Meryl Streep kan också se ut som vem-som-helst, som en ytterst sliten kvinna i sin egen ålder, till urtjusig.
Kom och tänka på alla senare filmer med Eddie Murphy, han är väl en förvandlingskonstnär! Kolla "En prins i New York" och "Den galne proffessorn". Där är han ju med i flera upplagor och knappt igenkännlig.
Jo fast jag tror att Charlize Theron kan ta det, hon vet nog att hon ser himmelsk ut annars..Visst är det så? Meryl Streep kan vara väldigt vacker i filmer, mindre vacker i vissa, se skör, stark, elak och snäll ut i en och samma film..Det är ett viktigt drag hos skådisar, och hon är en av de bästa tycker jag..
Tom Hanks.. Hade ett läsförståelseprov i Engelska B om just honom idag.. De prisade honom och sa att han var en sann hedersprick.. Och disciplinerad måste han också vara, han genomgick en viktförändring på typ 10-15 kilo har jag hört..
Åååaaah jag kan knappt titta på denna forumtråd för jag blir så störd av att jag skrivit UtseendeSförändringar... Vad skulle jag klämma in ett S där för??
Jorå..Visst kan Murphy ändra utseendet, men det jobbiga överspelandet och rollernna kan han inte vaska av sig lika lätt
[Inlägget ändrat av Nefern 2004-05-07 14:00:14]
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!