Nån som vet när filmen Warlords med b.la Jet li kommer till sverige? __________________________ it can´t rain all the time [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-08-02 00:22:51] |
vad heter den på svenska om den finns på svensja __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Finns ingen svensk titel. Det är kinesisk film. - Har du provat googla runt på Google, yulaw? Finns den ingen info, så vet tydligen ingen när den kommer ut. [Inlägget redigerades av modv0074 2008-08-01 22:31:17] |
7e November kommer den till England, och vi ligger efter dem, så nästa år kanske. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
okey tack, bara att vänta då... __________________________ it can´t rain all the time |
Jo den har jag haft ögonen på nåt halv år. Den har fått väldigt bra kritik å jag har haft den på datorn några månader nu så det är bara en tidsfråga innan man betar av den. =) Orka vänta tills den kommer till Sverige - utforska piratebay... ![]() Ps. Angående topic så har jag inte hört nåt om att den ska komma till Sverige, men med tanke på att den har gått bra i Asien och Takeshi Kaneshiro samt Jet Li är med så lär den nog komma hit inom sinom tid... Mycket mer vet jag inte tyvärr. =/ __________________________ "I am but a simple masturbator of the silver screen." [Inlägget redigerades av film_alex 2008-08-02 20:36:22] |
det finns en film med jackie chan och jet li som hetr the kingdom har den kommit ut __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Nej, men snart. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |