__________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Rätt kul faktist, ![]() Fick ett dåligt resultat eftersom jag tyvärr bara sett Hajen 4. ![]() |
Haha det va kul.. gissade på alla och fick 6rätt ![]() __________________________ AUkie >> Gold_Hero |
vart lite sämre..5 rätt bara kul frågesport |
Gah.. Vad menas med "filmades i 3-D"? ![]() __________________________ http://youtube.com/watch?v=XH3vvXi8k8M |
Nu vet jag faktiskt inte jag vad DU menar Toxic? ![]() __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten [Inlägget redigerades av wildpalm 2008-08-31 23:06:06] |
Yes!!!! Jag fick alla rätt och hamnade på första plats på topplistan...=))) |
8 rätt, och jag har bara sett lite av ettan. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
6 plats av 28 med mina 10/15 rätt, fastän det var minst 10 år sen jag såg filmerna. __________________________ "The importent thing is not what people think of u, rather what u think of yourself." / Unknown |
12/15 rätt. Kom på plats 4. __________________________ I admire your luck, Mr...? -Bond... James Bond. |
14/15 rätt yeeaaj Kom på 4 plats __________________________ I rather follw the dog, i think he's up to something.. [Inlägget redigerades av Hanes 2008-09-05 16:58:13] |