Har ni några tips på filmer om artificiell intelligens (och moral...), förutom I, Robot och A.I. ? Och förutom Terminator. __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
200-årsmannen eller varför inte den aktuella WALL-E? Har ej sett den sistnämnda dock. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-09-01 14:13:37] |
Blade Runner 2001: A Space Oddity Är bra exempel som jag kommer på i skrivande stund. __________________________ "Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.." |
vet inte om det är samma som "artificiell intelligens", men kolla in serien "Kyle XY" __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Akira __________________________ "I am but a simple masturbator of the silver screen." |
Vad hette den där filmen om en dator som tog över usa:s robotsystem eller nått liknande? Wargames? |
Terminator 3 kanske? |
varför inte se I.robot eller A.I. Artificial Intelligence __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis "There's no challenge in breaking a board. Boards don't hit back." Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= [Inlägget redigerades av Angelus 2008-09-02 12:34:49] |
Haha, är det någon som ens läser trådskaparens inlägg eller räcker det med bara titeln på tråden? __________________________ "Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.." |
Haha! Ja, Lepre, det kan man undra ![]() Hur som helst är jag tacksam för tipsen! __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
oj, haha nu blev det pinsamt ![]() __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis "There's no challenge in breaking a board. Boards don't hit back." Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |
Virus från 99 är mycket bra AI-film med Jamie Lee Curtis. |
Försökte recensera 200-årsmannen- finns den inte inlagd!? __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
Jodå. Söker man på "200-årsmannen" i sökfältet så kommer titeln upp överst. Här har du länken: http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=421 |
Tack, Goliatbagge! Nu är filmen recenserad. __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |