Nu börjar det kännas jobbigt. Det här att ens idoler och favoritskådespelare börjar gå ur tiden. Paul Newman är en av de skådespelare jag stiftade bekantskap med tidigt i mitt filmliv. Någon gång runt 1984 såg jag Blåsningen första gången och han och Robert Redford blev synonym med filmstjärnor i min värld. Att denne legendar nu gått ur tiden gav mig faktiskt en liten tår. Han var en av de största! Rest in peace, Mr Newman! __________________________ Vänliga Hälsningar Markus Elfström, redaktör Filmpunkten [Inlägget redigerades av wildpalm 2008-09-27 23:47:39] |
Ja.Det kom som en chock för mej när jag precis nyss gick in på IMDB för att söka på en skådis och då möttes av beskedet att Paul Newman hade dött. Jag har ej sett "Blåsningen" men köpte den på DVD nyligen och ska se den som en hyllning till denna fina skådespelare. R.I.P Paul Newman. |
rest in peace __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Vila i frid, Paul. Din ranchsås är god. [Inlägget redigerades av ToxicAvenger 2008-09-28 02:58:23] |
Jag har faktiskt inte sett så mycket med honom, minns honom ur "The Sting" och där var han ju fantastisk. Rest in peace... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Han var helt klockren i "Blåsningen". R.I.P __________________________ www.flyred.se |
Han hade verkligen karisma som få. En av mina favoriter från den "gamla tiden". Min favorit med honom är nog ändå Rebell i bojor som är en njutning att se. Vila i frid. |
R.I.P. du legend o favorit. __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |
Ännu en klassiskt skolad skådespelare går ur tiden. Favoritfilm med Newman är "Blåsningen" R.I.P __________________________ Ut ameris, ama! |
R.I.P __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Ännu en legendarisk skådespelare har lämnat oss. Paul Newman var underbar i de filmer som jag har sett. Filmerna är The Sting (1973), Butch Cassidy och Sundance Kid (1969), Fort Apache the Bronx (1981), The Towering Inferno (1974) och Slap Shot (1977) R.I.P Paul Leonard Newman __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis "There's no challenge in breaking a board. Boards don't hit back." Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |