vrf gjorde george lucas starswars4-6 först och sen 16-18 år senare gör han 1-3..kan nån förklara det för mej? __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-11-16 03:56:22] |
Jag tror att han visste att tekniken skulle gå framåt, vilket det gjorde och han kunde göra dundersnygga Episod 1, 2 och 3. Bara en chansning dock. Eller också följde han med strömmen och gjorde en "The beginning" film (Star Wars Episode 1) som blev väldigt vanligt under 2000-talet. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Jag har hört många teorier bl a att han tyckte att de sista filmerna var intressantast, att det inte med den tidens teknik gick att göra 1,2 och 3, men jag vet inte riktigt vad som stämmer. __________________________ www.flyred.se |
Pengar Pengar Pengar Han ville väl äska mer pengar ur Star Wars Om några år, då han inte gjort någon storfilm på ett tag så kommer det en ny triologi eller något liknande som fortsätter efter 80-tals filmerna |
för det känns ju onödigt att göra 4,5,6 först __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
"Varför göra ny film, när man har Star Wars?" __________________________ "I am but a simple masturbator of the silver screen." |
För att alla människor inte gillar Star Wars, som jag. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Hette de Episod IV, V och VI från början då? Tänkte om det kanske kom till efter att han ville göra en förhistoria. |
dem hette så innan __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! |
Den första filmen hette inte "IV" från början, utan helt enkelt Star Wars. Det var troligen delvis pga att man inte visste om den skulle bli stor nog att en uppföljare skulle vara lönsam. Den andra filmen hette dock "V" då den släpptes. Från wikipedia: "The film was originally released as Star Wars, without Episode IV or the subtitle A New Hope. The 1980 sequel, Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back, featured an episode number and subtitle in the opening crawl." __________________________ Sanningen om amerikanske presidentvalde Barack Hussein Obama http://antiprotester.blogspot.com/2008/08/obamas-not-exactly-list.html |
men fortfarande tycker jag att det e skumt![]() __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! |