Adventure - The Princess Bride Action - Robocop Music/Musical - Amadeus Romantic - Le Grand Bleu Horror - The Shining Drama - Das Boot Comedy - Cinema Paradiso Animated - Eldflugornas grav Biography - Elefantmannen Science-Fiction - Blade Runner Thriller - The Thing Fantasy - Highlander War - Idi I Smotri (Gå & Se) Crime - De Omutbara Mystery - I Rosens Namn Western - Tre Amigos Historical - Ran Sport - Raging Bull |
Äventyr: Ronja Rövardotter Action: Aliens Musik/Musikal: Amadeus Romantik: Det stora blå Rysare: Aliens Drama: Döda poeters sällskap Komedi: Vem satte dit Roger Rabbit Animerad: Trolltyg i tomteskogen Biografi: Gandhi Science-Fiction: Aliens Thriller: Aliens Fantasy: Min granne Totoro Krig: Full Metal Jacket Kriminalitet: Scarface Western: Pale Rider Historia: Ärans män Sport: Tjuren från Bronx Kortfilm: Knick Knack [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-11-24 19:03:38] |
Äventyr:Stand by Me Action: Die Hard Musik/Musikal: This Is Spinal Tap Romantik: Törnfåglarna Rysare: The Shining Drama: De dimhöljda bergens gorillor Komedi: Sällskapsresan Animerad: Trolltyg i tomteskogen Biografi: La Bamba Science-Fiction: Jedins återkomst Thriller: Liftaren Fantasy: Blade Runner Krig: Plutonen Kriminalitet: Mississippi brinner Western: Young Guns Historia: Dödens fält Sport: Åshöjdens BK Kortfilm: Vi hade i alla fall tur med vädret |
Äventyr: Raiders of the Lost Arc Action: Die Hard Musik/Musikal: Blues Brothers Romantik: Elefantmannen Rysare: Day of the dead Drama: Rain Man Komedi: Tillbaka till framtiden Animerad: Vem satte dit Roger Rabbit Science-Fiction: Aliens Thriller: Gremlins Fantasy: Beetlejuice Krig: Full Metal Jacket Kriminalitet: Scarface Western: Pale Rider Sport: Tjuren från Bronx __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Action: Batman Barn/Familj: Älskling jag krympte barnen Dokumentär: Drama: Rain man Fantasy: Den oändliga historien Komedi: Brazil Krig: Plutonen Kriminal: Musik: This is Spinal Tap Musikal: Little shop of horrors Mysterium: The thing Romantik: Den blå lagunen Rysare: The Shining Science Fiction: Tillbaka till framtiden Sport: Drömmarnas fält Thriller: Scarface Ungdom: Heathers Western: Äventyr: Tillbaka till framtiden Svart komedi: The king of comedy |