Adventure - Fruktans lön Action - de sju samurajerna Music/Musical - Singin' in the rain Romantic - Prinsessa på vift Horror - de djävulska Drama - 12 edsvurna män Comedy - I hetaste laget Animated - Lady & Lufsen Science-Fiction - the day the Earth stood still Thriller - Touch Of Evil War - the Bridge on the river Kwai Crime - Rashomon Mystery - Rear Window Western - the Searchers Historical - Ben Hur Film-Noir - Sunset Boulevard Neo-Realism - Umberto D FNV - De 400 slagen |
Äventyr: Ben-Hur Action: Ben-Hur Musik/Musikal: I hetaste laget Romantik: Sunset Boulevard Rysare: De djävulska Drama: 12 edsvurna män Komedi: I hetaste laget Animerad: Magical Maestro (kortfilm) Science-Fiction: Mannen från Mars Thriller: Åklagarens vittne Krig: Bron över floden Kwai Kriminalitet: Spelet är förlorat Western: Sheriffen Historia: Bron över floden Kwai Film noir: Sunset Boulevard Kortfilm: Magical Maestro [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-11-25 19:44:01] |
Här kommer listmannen själv, pufred! Intressant tråd, men jag får lov att återkomma i ämnet tyvärr. Tar alltför lång tid för tillfället att fundera på alla årtiondens Top 10. Se min profil - där har du listor som räcker och blir över en tid framöver, om du e intresserad! Välkommen till FP, förresten! Hur kommer det sej att du heter pufred? __________________________ "You gave me babies, one, two, three, what is more, you saved my life Eye for eye and tooth for tooth, your love cuts like a knife My thoughts of you don't ever rest, they'd kill me if I lie But I'd sacrifice the world for you and watch my senses die." / Wedding Song (part 4), Bob D. |
tack Mateke Jag heter så. Pu i förstanamn och Fred i andranamn. Men jag vet inte vilka som säger vad så jag skriver alltid båda. |
Har inte sett så mycket 50-talare men komplettera kan man ju alltid så... Action: Barn/Familj: Alice i underlandet Dokumentär: Drama: Fantasy: Min vän Harvey Komedi: I hetaste laget Krig: Härifrån till evigheten Kriminal: 12 edsvurna män Musik: Musikal: Mysterium: I sista minuten Romantik: Härifrån till evigheten Rysare: Världsrymden anfaller Science Fiction: Sport: Thriller: Studie i brott Ungdom: Western: Äventyr: Svart komedi: [Inlägget redigerades av svartkomikern 2009-01-05 20:02:06] [Inlägget redigerades av svartkomikern 2009-01-30 15:18:08] [Inlägget redigerades av svartkomikern 2009-01-30 15:19:59] [Inlägget redigerades av svartkomikern 2009-02-16 17:33:58] |