Adventure - the three musketeers Action - Music/Musical - Romantic - Rebecca Horror - Dr.Jekyll & Mr.Hyde Drama - Vredens Druvor Comedy - Diktatorn Animated - Bambi Science-Fiction - Thriller - Gasljus War - Casablanca Crime - White Heat Mystery - Citizen Kane Western - Film-Noir - Den Tredje Mannen Neo-Realism - Cykeltjuven |
Här någonstans börjar jag tappa trovärdighet då jag inte har sett jättemycket och dessutom generellt inte gillar filmer från 1940-talet och äldre. Men jag gör ett försök: Äventyr: Sierra Madres skatt Action: Sierra Madres skatt Romantik: Kort möte Rysare: Repet Drama: Vredens druvor Komedi: Arsenik och gamla spetsar Animerad: Guldgrävar-Droopy (kortfilm) Thriller: Skuggan av ett tvivel Krig: Blitz Wolf (kortfilm) Kriminalitet: Kvinna utan samvete Western: Möte vid Ox-oket Film noir: Kvinna utan samvete Kortfilm: Guldgrävar-Droopy |
Har inte sett så många 40-talare fast jag kan ju altid fylla på vartefter tänker jag. Action: Barn/Familj: Dokumentär: Drama: Casablanca Fantasy: Komedi: Att var eller icke vara Krig: Kriminal: Musik: Musikal: Mysterium: Romantik: Casablanca Rysare: Dr. Jekyll and Mr. Hyde Science Fiction: Sport: Thriller: Den tredje mannen Ungdom: Western: Äventyr: Sierra Madres skatt Svart komedi: Arsenik och gamla spetsar [Inlägget redigerades av svartkomikern 2008-11-29 19:52:20] [Inlägget redigerades av svartkomikern 2009-02-03 19:01:57] |