Adventure - King Kong Action - Public Enemy Music/Musical - the Wizard of Oz Romantic - City Lights Horror - Frankenstein Drama - En Kvinnas Martyrium Comedy - Chaplins pojke Animated - Snövit Science-Fiction - Metropolis Thriller - the lady vanishes Fantasy - Das Cabinet der Dr.Caligari War - Den stora illusionen Crime - M Mystery - Das Testament des Dr.Mabuse Western - Diligensen [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-12-01 10:40:09] |
Äventyr: King Kong Action: King Kong Musik/musikal: Trollkarlen från Oz Romantik: Det hände en natt Rysare: Frankenstein Drama: Borta med vinden Komedi: Moderna tider Animerad: Musse Pigg på camping Science-Fiction: Metropolis Thriller: En dam försvinner Fantasy: Trollkarlen från Oz Krig: På västfronten intet nytt Kriminalitet: M Mysterium: En dam försvinner Historia: På västfronten intet nytt Film noir: M Kortfilm: I jultomtens verkstad |
mannnen från mars från 1951 är fett grym iaf!!!! bättre än den nyaste kopian Komedi: charlie chaplinfilmerna krig: på västfronten intet nytt |
Pinsamt mycket luckor i min lista men jag ska jobba på det! Action: Barn/Familj: Dokumentär: Drama: Dagen gryr Fantasy: Komedi: Busters miljoner Krig: Den stora Illusionen Kriminal: M Musik: Musikal: Mysterium: Romantik: Rysare: Science Fiction: Metropolis Sport: Thriller: M Ungdom: Western: Äventyr: Svart komedi: [Inlägget redigerades av svartkomikern 2009-01-21 10:46:05] |