Forum » Film » Skådespelare/regissörer » Skådespelare slutar!          Skådespelare slutar! 2008-12-22 01:33:24
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
Läste just detta: http://www.expressen.se/noje/film/1.1408954/nicole-kidman-gar-i-pension
Att Nicole Kidman ska sluta blir jag inte så ledsen av, men att Joaquin Phoenix och Keira Knightley slutar/slutat tycker jag är jätte tråkigt. Står i artikeln: "bland andra" av de namn de räknat upp. Vilka fler skiter nu i skådespelaryrket? Nån som har koll?

Känns tråkigt om det nu är en "trend" att skådisar "pensioneras". Är alltid bäst att göra det man känner för men tycker på nåt sätt att det är nonchalant att bara skita i deras framgångsrika karriärer.

Egentligen undrar jag om man kan tro på det som skrivs.. Men låt säga att det är som det står, så tror jag ändå att tex Nicole Kidman kommer göra fler filmer i framtiden, kanske inte om 4 år utan om kanske 10 år. (Och det står ju i artikeln att hon kommer göra hela 3 filmer nästa år INNAN hon drar sig tillbaka.)

//*
  2008-12-22 07:50:46
inzomnia
Registrerad: 2006-07-07
Jag tror helt enkelt att de vill ta en, kanske, välbehövd paus från film. För min del känns det som man sett för mkt av Kiera och Kidman mfl o e lite mätt. Dom kommer garanterat tillbaka, bara de får rätt manus i handen.

Ut ameris, ama!
  2008-12-22 08:26:54
Raceai
Registrerad: 2005-09-04
Sean Connery har även han kastat in handduken, pension. Han är ju dock en bra bit över pensionsålder.

Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv.

Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt.
Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig!
  2008-12-22 09:19:48
Regndroppe
Registrerad: 2004-04-27
Ska Keira Knightly sluta?

Jippie!
  2008-12-22 09:23:25
Dan banan
Registrerad: 2006-04-01
Phoenix svider måste jag säga..

Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil.
Ständigt uppdaterat.

2008-12-22 09:43:09
Raceai
Registrerad: 2005-09-04
Joaquin Phoenix ska slå sig in på musiklinjen, har jag hört. Ska bli spännande och se hur det utvecklar sig.

Keira Knightly är en bra skådespelerska och dessutom väldigt fin att titta på, så det är helt klart en förlust. =)

Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt.
Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig!
  2008-12-22 09:45:38
Borr
Registrerad: 2007-01-30
Synd, men alla måste ju få välja själva vad de vill göra.

www.flyred.se
  2008-12-22 19:48:18
freddyvonmetal
Registrerad: 2008-06-20
Foruminlägg: 1945
joaquin e bra

..::keep metal or die::.

alla lögner om blondiner e falska

freddy is back!

ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk

250 toplistan e klar nu
  2008-12-22 22:14:09
Emiam
Registrerad: 2006-10-14
Jag bryr mej helt enkelt inte eftersom det alltid kommer komma nya bra skådespelare - det finns en mättad skådisvärld där 1000-tals bara väntar på att få chansen till att bli upptäckta. Är mätt på en del av de där samma namnen. Dessutom är Keire undernärd - ingen bra förebild.

Känns som detta ämne eller denna länk, shining_pearl, kunde ha legat på "Anslagstavle-tråden" då det är en typisk nyhet (!).

"You turn the tide on me each day and teach my eyes to see,
Just bein' next to you is a natural thing for me
And I could never let you go, no matter what goes on,
'Cause I love you more than ever now that the past is gone.
"
/ Wedding Song (part 8 [last]), Bob Dylan
  2008-12-22 22:45:00
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
Jaha, visste ej/tänkte ej på att det fanns en sådan tråd.. Finns så otroligt många trådar så svårt att veta om det finns en sen tidigare eller om man ska skapa en ny.
Ja, jag ser också fram emot att se nya skådisar träda fram.. men känns inte som det dyker upp en sådär superbra nykomling speciellt ofta...

//*
  2008-12-22 23:09:05
Wookad
Registrerad: 2006-03-21
Matekes trådar ramlar allt längre ner och det är ditt fel, Shining.