Forum » Film » Filmanalys, speciell film » Awake   Till filmen »        FILMKLUBBEN Horror - Awake 2009-01-19 16:58:10
Dan banan
Registrerad: 2006-04-01
Handling:

Clay Beresford har allt man kan drömma om: pengar, en vacker fru och en fantastisk karriär. Men inte det han behöver allra mest; ett nytt hjärta för transplantation. Så finner läkarna äntligen en donator och operationen kan genomföras. Men det som skulle göra Clays liv komplett förvandlas snart till en värre mardröm än han någonsin kunnat föreställa sig. Under operationen blir han lämnad vaken och vid medvetande, men helt paralyserad.

Regi: Joby Harold

Medverkande: Hayden Christensen, Jessica Alba, Lena Olin, Terrence Howard mf.

__________________________

Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil.
Ständigt uppdaterat.

[Inlägget redigerades av Dan banan 2009-01-19 17:07:14]
  2009-01-19 17:41:34
Raceai
Registrerad: 2005-09-04
Törs man diskutera den här gången utan att få en avhyvling igen?
__________________________

Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv.

Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt.
Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig!
  2009-01-19 18:20:00
uncle_funk
Registrerad: 2007-12-31
Tack, Dan, hade helt glömt bort detta.
En diskussionsbar film...
__________________________

Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1.
  2009-01-19 21:07:32
Dan banan
Registrerad: 2006-04-01
Raceai: Låt orden flöda.
Jag förväntar mig inga intensiva debatter i filmdiskussionerna.
Det roliga är att vi tillsamans kan kommentera och tycka runt filmerna vi ser.

Ständigt uppdaterat.

2009-01-20 11:28:54
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
Jag kommer inte ihåg så mycket av filmen mer att den var spännande och bjöd på en del oväntade vändningar. Värd att se!

//*
  2009-01-21 04:48:41
lill_saasta
Registrerad: 2005-11-17
Nar jag sag den for ett tag sen forsokte jag satta mig i situationen att vara med om nagot sa smartfullt och hemskt! Det var en bra film med lite tvistad handling som far en att tanka till lite, sevard anser jag den ocksa som!

- Ed, kill the queen!
- What?