Hoppas jag inte skrämde er alltför mycket. April, april. Kom inte på något bättre ![]() |
Hua, sekunden det tog för skallen att koppla var INTE trevlig... ![]() |
haha den va bra wookad![]() __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Du måste ha hemskt dålig fatansi, Wookad. Jag försökte ju lura dig på det där i fjol. |
Ja, Modv, jag vet det. Det är ju det som är grejen också. Om folk går på det igen, alltså. |
fan asså jävla skit nu e hela dan paj ![]() ![]() ![]() RIP morgan kommer alltid minnas dej |
Kul aprilskämt från DIN sida, mertzell666! Haha! Not. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Tänk om Morgan verkligen skulle dö lite senare ikväll. Vad vidriga ni måste känna er då, som skämtat om hans frånfälle. __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
haha det skulle va komisk![]() __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Du tycker det vore komiskt om han dog, du? Du är cool tycker jag. April, april, jag tycker du är efterbliven. Och så en liten: " ![]() __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Haha! "April, April, du är efterbliven". Klockrent, och sant. |
Hahaha @ DuskBringer F.ö så tycker jag att Filmpunkten är så jävla tråkig som inte skämto aprilade oss något. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! [Inlägget redigerades av Raceai 2009-04-01 22:21:28] |
hmm __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2010-05-15 15:57:30] |
wildpalm brukar ju komma med riktigt sköna aprilskämt, så blev lite besviken i år... ![]() |
huh, jag trodde att han var död. |
tänk att denna tråd e uppe än![]() __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Man kanske kan lura med sig några fler i någon slags efterskalvs effekt =). GB kommer nog att låsa den snart nog. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Ja precis Goliatbagge. Har för mig att förra årets skämt var bra, men jag minns inte vad det var. __________________________ www.flyred.se |
Om jag inte minns fel så var det, Borr, ett skämt om att svensk bio skulle lägga ner.. [Inlägget redigerades av Shining_pearl_ 2009-04-05 22:19:11] |
Det där minns jag ![]() |
heheh ja trodde faktisk han va död då |
Ah... nu fattar jag, det var ett skämt. HAHA! Det var roligt. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2010-05-15 15:59:02] |