Ja är en stor fan av våra största filmskådisar som höll på under svenska filmens värld 30-60-talet. Med skådisar som Nils Poppe, Åke Söderblom, Kar-Arne Holmsten, Annalisa Ericson, Sickan Carlsson, Hasse Ekman, Stig Järrel, Edward Person, John Elfström m.m. Så är de fler som gillar såna här klassiker och ev. vill byta eller bara diskuterar, hör av er The names Bond! James Bond! |
Jag gillar gamla svenska filmer, SVT har ju en böjelse att visa sånt på eftermiddagarna emellanåt. Söderblom och Poppe är väl de som jag tycker är roligast av det du räknade upp. Något jag ofta slås av är att i 99% av de filmerna är det riktigt bra skådespelarinsatser även om filmerna har stor variation i kvalitet. [Inlägget ändrat av The_Dude 2004-05-26 00:19:47] |
Hej! Jag bara älskar svenska filmer framförallt lite äldre.. DEt finns en film jag letat efter hur länge som helst nämligen "jag är med barn" med Magnus Härenstam. DEn är ifrån 70-talet, så vet du något om den filmen så hör jättegärna av dig... Hälsningar Currysnurr83 |
Älskar dessa decennier filmmässigt! Jag söker också en: "I gult och blått"! Väldigt svår att få tag på, men den har gått på tv ett par gånger på sistone. Hör av er om ni har den... Savannah |
Missade du när den gick på teve? |
jag gillar också gamla svenska klassiker, mest med sils poppe men största favoriten är bombi bitt och jag med stellan skarsgård. någon mer som gillar den? Vampyrer borde finnas, även om de bits. |
Är de något ni har utav gamla svenska filmer hör av er till mig jag har även en hel del själv Bondfever@spray.se __________________________ The names Bond! James Bond! |
Vet inte om det räknas men jag har både åsa nisse & Helan & halvan utbrännt från datorn.. men bara så du vet så är dom svart vita __________________________ Gillar film kvällar! |
jo jag byter gärna __________________________ The names Bond! James Bond! |
Bond26 använder du dc eller nåt så kanske ja kunde lägga ut helan & halvan.. går även också att skicka via msn __________________________ Gillar film kvällar! |