1.Sagan Om Ringen: Härskarringen 2.Amelie från Montmartre 3.Spirited Away 4.The Others 5.Experimentet 6Ingenmans Land 7.K-Pax 8.Hannibal 9.Mulholland Drive 10.Donnie darko |
Kanske förklara lite bättre? Dina topp 10? __________________________ zp3x' Only suckaz need bodyguards. |
Jag tror med största sannolikhet att han vill att vi ska fylla i med våra topp 10. Tar dock för lång tid och tio trådar, en för respektive år, känns onödigt. [Inlägget redigerades av Wookad 2009-09-09 17:17:51] |
Det var min top-10. Jag vill självklart att ni ska fylla på med eran egen top-10 för det året. Och det är inte 10 trådar för respektive år utan en tråd för varje år. |
En kulo idé tycker jag men kan väl hålla med om att det blev lite många trådar för 2000- talets alla år..![]() Men men här ska vi göra topplistor nu..=)) |
2001 var heistfilmernas ljuva år! Hela tre stycken på topp 10-listan. 1. Donnie Darko 2. K-PAX 3. Sagan om ringen - Härskarringen 4. The Score 5. The Others 6. Ocean's Eleven 7. Bandits 8. Sjöfartsnytt 9. Training Day 10. Monsters, Inc. |
1. Amelie från Montmartre 2. Donnie Darko 3. A Beautiful Mind 4. Training Day 5. A.I. 6. Ocean's Eleven 7. Save the Last Dance 8. Hannibal 9. Almoust Famous 10. Moulin Rouge __________________________ YEFF!!! Young European Film Forum |
1. Pianisten (Michael Haneke) 2. What's the time in Paris? (Tsai-ming liang) 3. Spirited Away (Hayao Miyazaki) 4. Donnie Darko (Richard Kelly) 5. Ingemansland (Danis Tanovic) 6. Lantana (Ray Lawrence) 7. Sagan om ringen (Peter Jackson) 8. Ett rum i vårat hjärtan (Nani Moretti) 9. Mullholand dr (David Lynch) 10. Amelie från Montemart (Jean-Pier Jeunet) Sant, mitt fel, redigerade om det (skrev fel). __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' [Inlägget redigerades av carlstrom 2009-09-11 14:38:18] [Inlägget redigerades av carlstrom 2009-09-11 14:38:53] |
Sagan om konungens återkomst är inte från 2001, utan Sagan Om ringen - Härskarringen är från 2001 |
1. Sagan om Ringen - Härskarringen 2. The Others 3. Moulin Rouge 4. Unbreakable 5. Amelie från Montmartre 6. A Beautiful Mind 7. Shrek 8. Harry Potter och de vises sten 9. En riddares historia 10. A.I. Artificiell intelligens |