En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Dragon Fighter

Medlemmarnas medelbetyg: 1,4
(7 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
1,4
(7 betyg)

Handling: I Dragonfighter har man lyckats hitta några gigantiskt stora förstenade ägg som förs till ett topphemligt labratorium. Drakarnas tid är kommen, och människans går mot sitt slut.

Fakta:
År: 2003
Regissör: Phillip J. Roth
Originaltitel: Dragon Fighter
Ursprungsland: USA
Medverkande:
Dean Cain
Kristine Byers
Robert Zachar
Marcus Aurelius
Robert DiTillio
Vesela Dimitrova
Hristo Shopov
Chuck Echert
Kelly Wilborn
Hector Kleist
John Barnsall
Chad Boyer
Matthew Coe
Matt Harris
Fler personer

Senaste recensionerna

Crocodile
gav betyget:

Godkänd men den kunde varit bätre.

Dan banan
gav betyget:

Tänker inte göra recensionen lång idag eftersom den här filmen inte förtjänar det. Filmen har inget vidare till manus och upplägget är riktigt löjligt. Inte nog med att man har slängt in en massa amatörnamn på rollistan så har man slängt in en usel musik och effekter som hör hemma på 80-talet. Dragon fighter är inte hller världens snyggaste titel och den enda som möjligtvis skulle tycka om filmen är väll nån våldsplomberad 6-åring som inte sett någon action tidigare. ett hopplöst fall som blir skrattretande, och som grädden på moset har dom lagt in ett sånt där avslutnigskämt i filmen som är riktigt tort.

Jag hörde inte frågan , "sevärt?"

torulf
gav betyget:

Filmens kvaliteter är som kalkon. Vill man se en film som är bra som film är det här inte ett ämne. Det som gör den här filmen rolig är scener som tex helikopterturer där alla sitter och guppar på arslet för att ge sken av att det skakar - men alla guppar i otakt. Eller när draken endast utklassas av Katla i Lejonhjärta. Tyvärr är det inte en film som räcker som kalkon. Den är inte tillräckligt dålig för att vara en bra kalkon.

kia_sniper
gav betyget:

Skrattretande dålig film. Sämre effekter får man leta länge efter - man kan tro att filmen är producerad år 1903 (nåja) och inte 2003. Stelare skådespelare får man leta lika länge efter. Det räcker nog med att säga att Dean Cain, som spelade Clark Kent/Stålmannen i serien Lois&Clark som gick på TV för några år sedan, är med.

Pedda
gav betyget:

Hohohoho, man kan inte tro att den är från 2003 när man kollar på de billiga effekterna.

eco
gav betyget:

Pinsamt dålig film. Kan bara säga usch!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 2953
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: