Handling - DrömkåkenNär familjen befinner sig ute på sjön bestämmer sig Göran för att överraska fru och barn med att bli husägare. På exekutiv auktion gör han sitt livs fynd - Drömkåken. Full av förväntan möter han sen familjen på Centralen. Med bindel för ögonen på frun kör han iväg för att visa upp deras nya hem. Optimistisk och full av energi sätter Göran igång med renoveringen av den gamla trävillan. Det visar sig dock snart att Drömkåken ruvar på en livsfarlig hemlighet...MedverkandeBjörn SkifsSuzanne Reuter Zara Zetterqvist Mikael Håck Lena Nyman Jan Malmsjö Pierre Lindstedt Senaste kommentarernaBetyg:
Lite läskig, Mer bra =)
Betyg:
Har nästan glömt bort denna filmen. Den går på TVn nån gång ibland och man råkar se den. Den är smårolig och karaktärerna känns riktiga. Men mer än en tvåa? Okej en trea, eftersom jag gett sämre filmer det.
Betyg:
HAha en svensk klassiker som håller i sig i alla år!
Betyg:
En kul film som har funnits i huset hemma under hea min uppväxt så den har lixom varit så där att om det inte finns något annt att kolla på så kollar man på den här.
Riktigt undehållande..stundtals iaf.
Betyg:
helt okej. Rolig första gången men annars inte mycket att hurra för
Betyg:
Underhållande och rolig, men kanske inte riktigt mn typ av film kanske.
[1] 2 3 4 5 6 7 8 > ![]() Forumdiskussioner om filmenDet finns inga forumdiskussioner om filmenUppföljare och/eller remakesVillervallavillan (1948)Hem dyra hem (1986) Övrig informationFilmen är i färgFilmpunkten-id: 344 Visa tidigare underbetyg » Länk till IMDb » |
| © Filmpunkten 2002-2010. Om Cookies >> Sitemap >> |
![]()