En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

College Kickboxers

Action:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,5
(2 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Action:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,5
(2 betyg)

Handling: De två collegestudenterna James och Mark har blivit bästa vänner genom sitt gemensamma intresse - kickboxing. Dom tränar hårt för att vara i toppform till den kommande turneringen där första pris är 25.000 dollar - en svindlande summa för fattiga studenter.

Deras värste motståndare, Tanner, är ledaren i det brutala gatugänget White Tigers. Tanner bestämmer sig gör att öka sina vinstchanser genom att eliminera sina värsta konkurrenter innan tävlingen. Hela gänget överraskar James en kväll utanför restaurangen där han jobbar och misshandlar honom svårt. Han räddas av den kinesiske kocken Wing som ensam utmanar hela gänget.

James övertalar Wing att träna honom i kickboxing. Wing ställer upp på ett villkor - James får lova att aldrig slåss i turneringar där pengar står på spel.

Precis innan den stora turneringen ska gå av stapeln går det brutala gänget till attack på nytt. Den här gången mot Mark, som skadas så svårt att han inte kan ställa upp i tävlingen. Tanner är så gott som säker på en första plats. Såvida James inte bryter sitt löfte...

Fakta:
År: 1992
Regissör: Eric Sherman
Originaltitel: College Kickboxers
Ursprungsland: USA
Längd: 01:27
Ingår i tema: Kampsport

Medverkande:
Ken McLeod
Tang Tak Wing
Matthew Ray Cohen
Mark Williams
Kendra Tucker
Roland Francisco
Katie Mohler
Fler personer
Mer fakta:
Filmpunkten-id: 7000
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: