Hej Kristoffer! Rättar du till ovanstående skådisar som Xenomorph och Rick nämner. Mvh Markus __________________________ |
Hej! Hittade en dublett, Closer från 2004 med Julia Roberts. __________________________ /Shining_pearl_ |
Hoppsan... mitt fel. Någon hade visst tipsat om den fast den redan fanns. Är du snäll och fixar detta, Kristoffer? Mvh Markus __________________________ |
Allt är verkställt! Tack så mycket. Ska pula lite på det du sa Xenomorph. Ska inte vara så svårt att fixa! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Tack, det låter bra. __________________________ |
Hej Kristoffer! Regissören Andy Tennant är dubblett. Mvh Markus __________________________ |
Hej Kristoffer! Skådespelerskan Myriam Cyr samt regissören Andy Tennant är dubbletter. Fixar du detta? Mvh Markus __________________________ |
1960 är det rätta födelse året på Myriam Cyr. http://www.imdb.com/name/nm0194267/ Edward Furlong är dubblett. En Edward Furlong och en Edwardfurlong. __________________________ "Once a boy becomes a man, he´s a man all his life, but a woman is only sexy until she becomes your wife" - Al Bundy [Inlägget ändrat av Rick 2005-02-14 12:53:05] |
Tack så mycket! Allt är verkställt! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Upptäckte precis att Roy Anderssons "En kärlekshistoria" är tillagd två gånger. __________________________ |
Hej! Den ene kärlekshistorian är nu borttagen och betygen överförda. Tack för du upptäckte det. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Såg att Hans Alfredson var inlagd 2 gånger men med olika stavning. En med två S och en med ett S i Alfredson. __________________________ |
Hejsan, Nu så är Hasses dubbelgångare borta. Tack tack! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten |
Uwe Boll är inlagd två gånger, en gång som UweBoll... __________________________ |
Tack själv. __________________________ |
Tack Goliatbagge. Nu är detta fixat. Mvh Markus __________________________ |
Hej! Hittade en dublett.. "En kille och en tjej" från 1975. __________________________ [Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2005-09-05 10:05:44] |
Hejsan! Tack så mycket. Nu ska det vara korrekt! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
Jag är faktiskt inte säker på att detta är en dublett, så ursäkta valet av tråd. Crocodile Dundee II och Crocodile Dundee i L.A. har samma handling. Men det är inte samma film, för jag såg 2an igår. Ville bara upplysa om det här lilla felet. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Någon har redan betygsatt Besatt (2005). Dock anonymt, så det går väl inte att göra så mycket åt. Sen finns filminfot för Guarding Tess (1994) inlagt under Tjejen som föll överbord (1987). __________________________ She just ... wanted to be heard. |
Sophie: Det är väl inte omöjligt att personen i fråga verkligen har sett Besatt (2005) eftersom den redan har haft premiär (dock ej i Sverige). __________________________ |
Sophie: Användaren har mycket troligt sett den. Klickar du på länken "1 betyg" så ser du vem som sett den. Det andra är fixat. Mvh Markus __________________________ |
Jo det stämmer ju Goliatbagge. Ber om ursäkt för misstaget. __________________________ She just ... wanted to be heard. |
Såg nyss att D.W. Griffith och Buster Keaton är inlagda två gånger. __________________________ |
Hej! Tack för att du såg detta. Det är nu fixat. Mvh Markus __________________________ |
Filmen "Sök" är samma film som "Flyt". __________________________ |
Joseph Gordon-Levitt (1981) är inlagd två gånger. __________________________ |
Hejsan! Goliatbagge: Fixat! Shining_pearl_: Glömde svara på ditt inlägg. Jag fixade det iallafall direkt. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Chan-wook Park finns som Park Chan-wook också, vet dock inte vilken som är "rätt". __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Jag har en dublett i bajan. __________________________ Luke, i'm your babymother wham bam! [Inlägget ändrat av Lepre 2006-10-03 23:46:35] |
Vet inte om det ska in här, men tycker det är lite småjobbigt att "The neverending story", orginalet alltså, inte går att hitta om man söker på det. Varför ha den tyska titeln, ändå typ ingen som söker på det? __________________________ Bojkotta regeringen! |
Det finns en dubblet av filmen Bröder. __________________________ Luke, i'm your father. |
Kanske inte riktigt en dubblett, men filmen "Ben-hur" hittas inte om man söker på "Ben hur". Kan kanske åtgärdas? __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |