jag fattar inte vad som ar problemet med folk i den har traden, det anda depp gor nufortiden ar ju att filma med burton den dar javla duon ar ju forfan uttjatad, colin gor alltid olika typer av roller jobbar med olika regissorer och med tanke pa att han ar typ 10 ar yngre sa overglanser han depp till 100%
"Conquer your fear and i promise you you will qonquer death" minnesvart citat ur alexander __________________________
fdet finns ingen fråga johnny depp är ju så solklart bättre collin farrel är ju en bra skådis men kan inte jämföras med depp... __________________________
Ohh what a lovely teaparty..
method man hur kan du säga att collin har gjort allt som kan göras depp är väl i topp på att göra alla möjliga roller.. [Inlägget ändrat av F_uckFace 2006-03-19 13:05:12]
Asså Johnny Depp e klart en bättre skådis men Farrell är hetare så det jämnar ut sig... förutom i pirates of car.. där är johnny depp oslagbart het.. LOVE CAPTAIN JACK SPARROW __________________________
asså drop this conversation! Johnny depp är ful.. Colin är skit het. varför diskutera? men däremot är Jack Sparrow sjukt het! men Depp ser dock inte ut rikgit så på riktigt __________________________
Farrell är ingen dålig skådespelare, och båda är snygga men ska Depp jämföras med någon får det bli Marlon Brando eller Laurence Olivier. Han är för bra För att egentligen jämföras med Farrell (fast det har ju fler än jag redan sagt). Alltså: Johnny Depp!!! __________________________
Helt klart Colin Farrell.. Han är mycket bättre än Johnny.. den enda bra film med depp är den han spelar sparrow i.. colin är klart mycket snyggare också.. depp är inte ens värd att jämföras med Farrell..
Johnny Depp är helt klart den bättre! Men Farrel är inte helt värdelös han heller, har sett en del filmer där han gjort lysande insatser och är nästan i klass med Depp, dessutom kan Depp vara en gnutta överskattad i vissa filmer just precis för att han besitter namnet Johnny Depp. SNYGGA som få är dom båda ^^ men som sagt Depp är bäst! __________________________
går det ens att jämföra? Johnny Depp är ju faktiskt enligt mig en av 90-talets och 2000-talets bästa skådespelare. Tror ej jag har sett en enda film med honom som han har spelat dåligt eller ens måttligt! han gör alltid en strålande insats! __________________________
Johnny Depp är ju egentligen en bättre skådis, men jag tycker bättre om Colin Farrell som får lite variation på sina roller. Det känns som att Depp sitter kvar i rollen som Gilbert Grape och Edward Scissorhands, tittar bara på filmer som "Pirates" och "Finding Neverland" - och dra sedan paralleller. Men han är utan tvekan en bra skådis. Däremot så har vi fått se Farrell i filmer som "The New World", "Miami Vice" och "A home at the end of the world" - olika roller dvs. __________________________
"De som säger att sex är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt jävla bajsnödiga"
Viktigt påstående och så är jag recensent på movienet.nu = kontext
Johnny Depp är den bästa och hetaste skådisen. Ingen klår honom , men Farrell är också en väldigt bra skådis, men kan inte ens jämföras med Depp . Johnny depp är bäst i allt ! __________________________