I nuläget, Desperate Housewives som jag upptäckte var en remake! på en gammal 60-tals serie med samma namn och handling osv. __________________________
Svt's storsatsning (??) Kommissionen är väl att betrakta som en riktig flopp. Pinsamt att försöka iscensätta en katastrofsituation i Stockholm när man inte har resurser till det. Jag såg första 2-3 avsnitten och kunde konstatera att det blev radioteater istället. __________________________
"The trouble with real life is that there is no danger music." -Cable guy
Glamour, Days of our lives, The young and the restless (tror att den heter så iaf). Sen finns det väl en hel del till dåliga teveserier men inga som jag kommer på nu. __________________________
//Before you judge me, try hard to love me, look within your heart then ask, have you seen my childhood //
Kanske lite svårt att utse den sämsta då jag långt ifrån sett alla men Glamour är ju för fan bedrövlig.Framförallt när de pratar med sig själv.Underbart __________________________
En av de sämsta är Våra bästa årI för sig såg jag på den för ett par år sedan, men den är för människor som inte har något att göra.Handlingarna är gammalmodiga och usla! __________________________
Mvh Christoffer
[Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2005-11-12 08:41:20]
Håller helt klart med om att OC är den sämsta serien som går på tv just nu. Bara för fjolligt för att vara sant att titta på. Jävla snygga snobb ungar som springer runt och tycker synd om sig själva. Så jävla löjligt varje gång stackars Ryan "tvingas" slå ner nån. __________________________
den sämsta tv-serien jag någonsin har skådat på tvn är ingen annan än Vita Lögner!!! usch å fy..klarar inte av den serien å tur är väl det att den inte går längre!!
Jag måste säga OC, varje avsnitt är lika förutsägtbart! Jag kommer ihåg när vår klass var på läger så kollade fjorstisarna på OC, så jag och min kompis förstörde allt genom att säga vad som skulle hända! __________________________
1972 blev 11 Israeliska idrottare mördade, i München. Man hittade senare mördarna alla blev skjutna till döds.
Oc är den bästa serien någonsin enligt mig, menmen alla har egen smak. Jag själv tycker att alla svenska äckliga serier borde dumpas, vita lögner, skilda världar, skärgårds doktorn osv osv. sämst sämst sämst, det finns knappt några bra svenska skådespelare, och dom få som finns spelar verkligen inte i svenska såpor. __________________________
Varför tycker många att de svenska tv-serierna är så dåliga? Själv förstår jag inte hur man kan följa amerikanska löjliga serier, så som Sex and the city Baywatch, Melrose place, Bevelly Hills, Glamour m.m. De är ju avsyvärda! De svenska tycker jag är otroligt bra. Snudd på mästerverk för en del... __________________________
Tycker många av de svenska serierna är dåliga, men säkert lika många amerikanska är det. Föredrar dock det senare alternativet. Kan inte välja en enda dålig serie, så;
Days of our lives Lost Sunset Beach Tre Kronor
Som jag minns nu. __________________________
Put some excitement between your legs, ride a horse.