när jag ska ändra i presentation så funkar det inte på MIN SIDA. Men när jag kollar på REDIGERA KONTOT så står allt rätt!! Det blir inte överfört också kommer aldrig min bild upp på sidan __________________________ "I be back" / Terminator 2 |
Testa att uppdatera sidan __________________________ |
Hittade ingen bra tråd, så hoppas den här duger. Kan ej tipsa om filmer iaf. Kommer fram ett "error"-meddelande... ?? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! |
Shadowfax: Varför skulle inte den här tråden duga? Som du ser heter ju tråden Funkar inte! Då kan man väl nämna allt som inte funkar?....... __________________________ Come out, come out, wherever you are! [Inlägget ändrat av modv0074 2006-07-03 12:50:22] |
Hejsan Shadowfax, Det lustiga är att det fortfarande strömmar in tips på nya filmer, så det borde ju inte vara något generellt fel. Vad för felmeddelande fick du och i vilket "steg" kom det fram? Efter det att du fyllt i skådespelarna eller direkt? Tack på förhand! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Det kan väl ha hänt något med filmpunkten just DÅ, för jag skickade inte filmtips igår utan problem. __________________________ Everyone wants to be found. |
Modv: Menade att det finns en tråd om det här problemet sedan innan. EDIT: "Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14' [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Line 1: Incorrect syntax near ')'. /include.asp, line 12" Meddelandet på steg två. Förresten Kristoffer, varje gång jag redigerar det här inlägget försvinner halva texten, det är bara det jag skrev till Modv som är kvar. Nåt fel?? På tal om ett annat "problem" som drabbat mig idag. Skulle tipsa om "House of Vocies", eftersom den inte fanns med på filmpunkten när jag sökte imorse (??).. nu finns den dock med.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. Studenten 9/6-06! [Inlägget ändrat av Shadowfax 2006-07-03 21:51:49] |
Hmm... det verkade konstigt. __________________________ Come out, come out, wherever you are! |
Shadowfax: kanske för att du stavade det "Vocies" första gången men inte andra? __________________________ |
Oskar: skrev av titeln på dvd:n jag hade i handen.. dessutom fick jag ett mail från filmpunkten att filmen blev godkänd även om jag inte kommit till skådespelarna .... jaja, skitsamma, mitt minsta problem ändå __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Erhm, kan fórtfarande inte tipsa om filmer.. Sorry förresten Wildpalm, men måste ju testa om det går.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Får ett felmeddelande när jag försöker fortsätta på steg två. Felet inträffade för bara några minuter sedan och jag har aldrig varit med om det förut. Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e57' [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]String or binary data would be truncated. /include.asp, line 12 EDIT: Började om tipsningen och allt fungerar som det ska igen. __________________________ [Inlägget ändrat av Oskar_90 2006-07-16 15:41:29] |
när jag ska titta på online listan så står detta i mitten på listan :Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e07' [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Error converting data type varchar to bigint. /include.asp, line 21 __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Karin Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois |
yup, såg detsamma förut. Men det ser ju mest ut att vara ett "kosmetiskt" problem.. __________________________ |
Är det något problem med filmpunkten idag? (=Håller ni på med något speciellt?) Jag har nämligen en väldigt stor otur med att komma in på den här sidan. Allt bara laggar ihop. För tillfället funkar det dock som synes. Vill bara att det ska funka i fyra dagar till, så kan ni lägga ner allt arbete som sänker sidan under den tiden tack? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Era datorer är Cp-skadade. Jag har aldrig haft problemen med Filmpunkten, så går det när man är trogen vet ni __________________________ Miami Vice är bäst på bio just nu, se den! |
Hej, när jag ska betygsätta Sin City så står det, Inte 5 eller fler `.`tack. Vad menas med det? (Jag startade ingen ny tråd bara för att det skulle vara onödigt när vi redan har en Funkar inte! -tråd. __________________________ Barça, Barça, Barça! Red Devils, Red Devils, Red Devils! Nerazzuri, Nerazzuri, Nerazzuri! Peking, Peking, Peking! FORZA BARÇA F.C Barcelona, finns det något bättre? Älska fotboll och Barça |
Hej, Troligen betyder det att du i din kommentar skrev fler än fem punkter i rad. Skulle du vilja skriva vad du skrev i kommentaren så ska vi reda ut det? __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Ja, det var felet och jag hittade det och ändrade texten något. Tack så hemskt mycket för hjälpen! Då vet jag, och förhoppningsvis också andra det, tills nästa gång. __________________________ Barça, Barça, Barça! Red Devils, Red Devils, Red Devils! Nerazzuri, Nerazzuri, Nerazzuri! Peking, Peking, Peking! FORZA BARÇA F.C Barcelona, finns det något bättre? Älska fotboll och Barça [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2006-09-03 19:27:33] |
Hej! När jag har betygsatt en film och vill ändra något i texten eller något annat så är mina kommentarer i kommentarer i frågor borta. Vad beror det på? __________________________ |
Hej, Något underligt fel i databasen. Det är tillrättat nu! Tack för att du sa till! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Okej, tack för hjälpen! __________________________ |
När man trycker på filmen Ormens väg på Hällberget kommer detta upp... Microsoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: 'Ubound' /filmtitel.asp, line 791 __________________________ GNAGET MOT GULD |
Ormens väg på hälleberget. Gör som jag (annars blir det ofta fel) och sök bara på en del av namnet. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. |
What tha fokk? Nu funkar det ju prima, jag svär att jag stavade rätt igår. Kopierade från dagens filmer-listan då den gick igår så! __________________________ Some say, they don't believe in heaven |
Hejsan, Dagens filmer på TV uppdaterades sent igår och därtill inträffade det ett fel då Ormens väg på Hällberget kopplades till fel film. Det råkade finnas en dubblett av filmtiteln och vi råkade ta bort den som var länkad på startsidan. Mänskligt fel och jag beklagar! __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |