har precis blivit medlem här men förstår inte hur man lägger in filmtips, hittar ingen tråd om det eller nån "hjälp" länk. tacksamt om någon förklara detta för mig ![]() __________________________ Is the enemy of my enemy my friend or my enemy? [Rubriken ändrades av forummoderator Kristoffer 2007-01-18 20:52:01] |
Välkommen till Filmpunkten! 1. Klicka på länken "Filmer" i menyn. 2. Längst ner på sidan hittar du en röd text där det står "Hittar du inte filmen?" Klicka på den. 3. Börja tipsa! |
aha, tack så mycket. men om jag förstår det rätt så lägger man in filmer som inte är registrerade här på filmpunkten än i filmtips? __________________________ Is the enemy of my enemy my friend or my enemy? |
Precis, om det är en filmtitel som du inte hittar så kan du lägga till den själv och efter kontroll lägger vår käre moderator wildpalm in ditt filmtips och då kan du betygsätta den. Det tar ofta bara några dagar. |
okej, tack så mycket för svaret! __________________________ Is the enemy of my enemy my friend or my enemy? |
Inga problem... ![]() |
Bra jobbat Film-baggen ![]() __________________________ http://www.break.com/index/midget_fight_on_springer.html |
Du borde få en goliatbaggestuvning me potatis för din insats! __________________________ // |