Här är ett litet tips till er som är intresserade. Genom att registrera sig och använda sig av länkarna på sajten så kan man på så sätt tjäna in poäng som man sedan kan växla in till biobiljetter. Helt gratis förstås men det krävs att du lämnar en del personuppgifter. Jag tycker det är kanonbra och har redan tjänat två biljetter. Jag köper rätt mycket film och använder då länkarna till företaget jag köper av, så som megastore.se och cdon.se Vill även meddela er att länken nedan är en rekryteringslänk från mig. http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=3699 Lycka till! __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! [Inlägget redigerades av Raceai 2007-02-08 07:34:05] |
häftigt , det måste jag bara kolla in ![]() __________________________ "-Whats wrong? -Everything!" Once upon a time in mexico |