Nu har jag lugnat mig medvetet från listor i över 3 månader, varför jag nu tar igen min förlorade tid & mitt intresse. Denna lista över dina bästa komedier är för MAJ månad. 1. Lista dina 10 favoritfilmer inom genren Komedi (nej, d måste inte va' 10)! 2. Motivera varför (iaf den bästa filmen ELLER topp 3)! Min Topp 10 - Komedier 1 Crocodile Dundee * 2 Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le (A. fr. Montmartre) 3 Ghostbusters 4 Ground Hog Day (Måndag hela veckan) 5 Trading Places (Ombytta roller) 6 Beverly Hills Cop (Snuten i Hollywood) 7 La Vita e Bella (Livet är underbart) 8 Back to the Future (Tillbaka till Framtiden) 9 Dumb & Dumber (Dum & Dummare) 10 Crocodile Dundee II * Motivering: Crocodile Dundee är en riktigt rolig film även om den också är en action-film (kolla min betygskommentar). Vilken succé den var då den kom på BIO. Salongen skrattade så taket höll på att lyfta. Den sorts ironiska humorn Hogan levererar håller definitivt än idag. Även hans Aboriginie-vänner är riktigt roliga. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-18 01:28:48] |
Scary Movie Shaun of the dead Austin Powers Weddig Chrashers Ja de är väl de bästa komedierna jag sett. Gillar inte genren särskilt mycket, tittar inte på så mycket komedi. __________________________ The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done. Rocky Balboa |
Tycker det är skit-trist att göra listor, då jag aldrig komemr på vilka som komma skall i en lista. Men gör ett litet undantag, då jag verkligen älskar att skratta. 10) Svårt att placera, men jag bestämde mig för tokroliga, men bortglömda Darwin Awards. Ett måste-se i mina ögon. 9) Jackass: The Movie - what? What?! 8) South Park: The Movie. Kommentar överflödig. 7) Fargo - ett ovanligt välkombinerat drama med tidlösa figurer och svart humor. Jag blev förälskad i filmen första gången jag såg det och kollade om den, om och om igen, och skrattade ikapp i Coens bästa film någonsin. 6) Bad Santa - I shall never forget you, the first time I saw ya. 5) The Incredibles - ovanligt komiskt, satiriskt, ironiskt och fullkomligt genial. Jag älskar det, älskar det. 4) Adaptation - depressiv komik när den är som bäst. 3) Life of Brain - Always look at the briiiight sides of life! ^^ 2) Dr. Strangelove or How I Leraned Stop Worrying and Love The Bomb - tidlöst. Genialt. Fantastiskt. 1) Borat - Cultural Learnings from bla bla Jagshemash Bla bla. Jag har aldrig skrattat så jävla mycket på bio förut. Never ever. [Inlägget redigerades av filmernas härskare 2007-07-15 19:34:29] [Inlägget redigerades av filmernas härskare 2007-07-15 19:41:18] |
Wow, FH, en eloge till dig & dina kommentarer!! Intressant läsning.![]() En liten fråga bara. Kan inte undgå att lägga märke till de ofta enorma mellanrummen du gör mellan rader, varför - jag menar, i vilket syfte, vad vinner Du på det?? (Känns onödigt eftersom vi ju måste scrolla mer bl a.) __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-16 14:37:16] |
Blev nöjd med det, hur oofta (nyspråk - läser 1984 för tillfället) jag än skriver listor. |
Jag ska försöka lista tio favoriter. ok, den här var inte lätt... Jag kan inte välja den absolut roligaste...därför skriver jag favoriter som alla ligger på första plats. The Big Lebowski - Underbar komedi av bröderna Cohen. En film jag absolut kan se om hur många ggr som helst. Bra dialog och härliga karaktärer. Benchwarmers - Adam Sandler ligger bakom denna komedi där hans kompisar Robert Schneider och David Spade gör tillsammans med Jon Heder en mkt rolig film som, så ofta när Mr Sandler är inblandad, handlar om losers som blir hjältar. Zoolander- Speciell humor med Ben Stiller och Owen Wilson bla. Weddingcrashers- Wilson och Vaughn kastar sig in i bröllopens underbara värld som objudna gäster. Old School- Will Ferrell, Luke Wilson och Vince Vaughn ger här många skratt. Adam och Eva- Svensk komedi som träffar rakt i det svenska hjärtat. Hur många av dessa karaktärerna har man inte själv i sin umgängeskrets? Igenkänningskomik på hög nivå. The Anchorman- Ännu en Will Ferrell film. Frågan är om inte detta är min favorit med honom. Filmen utspelar sig på 60-talets USA. Ferrell är nyhetsankare och har ett team med tre andra killar med sig. En dag anställs en kvinna som nyhetsreporter och reviret som redan är inpinkat blir hotat. Se klipp på youtube om du inte sett filmen. Afternoon Delight är en rolig musik video med karaktärerna från filmen. Ett Päron till farsa- en klassiker! Jag älskar Chevy Chase och hans underbara familj, The Griswalds. Även tvåan när de åker till Paris är bra. Fargo- Bröderna Cohens genombrott. Underbar humor. Happy Gilmore- Adam Sandlers film om den aggressive hockespelaren som blir golfproffs mot sin vilja. En annan Sandler favvo e Weddingsinger. Spioner är vi allihopa- Chevy Chase och Dan Ackroyd i underfundig tönthumorkomedi som jag gärna ser. Fyra Nyanser av Brunt- En del älskar den, andra hatar den. Själv föll jag direkt och tycker den är väldigt bra. Den är långsam och följer kanske inte samma humor-schema som killinggänget brukar leverera, men det var precis det jag gillade med filmen. Den lille badaren- Den här underbare franska komedin har etsat sig in i mitt hjärta. Den lille badaren som exploderar av ilska, på ett sätt som bara fransmän kan. Se den! Monty Python and the Holy Grail samt Meningen med Livet-Dessa två, ihop med Life of Brian, är komediernas komedier! The Snapper- Irlänsk komedi är fruktansvärt rolig. Här följer vi en ung tjej som råkar bli gravid.Hela grannskapet undrar vem fadern till barnet är och det blir mkt liv när det uppdagas att det är familjens granne, Mr Burgess, som är barnets far. Taxi 1,2 och 3 (orginalversion såklart) Fransk komedi är speciell och passar mig som handen i handsken. Som alla vet så brukar Hollywood göra sina egna versioner av många franska filmer, men gör det aldrig bättre än orginalet. Mel Brooks har gjort mkt film. En del är kul, andra är mer töntiga än roliga. Men tre av hans verk är filmer jag bara måste ha med här. Det är Young Frankenstein, Blazing Saddles och High Anxeity. Filmer jag sett många ggr och skrattar lika mkt varje gång. Gene Wilder och Madeline Kahn är otroligt roliga i de förstnämnda. (Kahn i alla tre) Gene Wilder har också varit med i filmer som måste finnas med på min lista. De är Chicagoexpressen, Dårfinkarna, Sherlock Holmes smarta brorsa och Hör upp blinstyre. Såklart är det Wilder och Richard Pryor som utgör en fantastisk duo. Sen slår jag ett slag för PILSERFILMEN, med Sickan Carlsson, Hasse Ekman, Åke Grönberg, Åke Söderblom, Tor Modén och Julia Ceasar. Härliga minnen har jag när jag brukade åka hem till farmor och farfar och fika på vardagseftermiddagar vid 14.30 då det visades pilsnerfilm på svt. hur kul som helst att kolla på gamla svartvita filmer med några som faktiskt var med på den tiden. Fick höra mkt kändis skvaller, anno 19940-50 haha. Åsa-Nisse filmerna samt filmerna om Bom, med Nils Poppe är ju också i toppen av vårt svenska filmarv. Tragikkomik - dramakomedi Little Miss Sunshine, Sideways, The Squid and the Whale, The Royal Tennenbaums och Lost in Translation. Alla 5 filmerna är lika underbara och lika sevärda och lika roliga. Ett måste i dvd hyllan! Jag kommer bara på fler och fler filmer här haha, får sluta nu. Lite fler än tio, men komedi är så svårt för mig att sålla! __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ [Inlägget redigerades av inzomnia 2007-07-19 00:50:14] |
John Tucker most die. John är en coool kille i plugget som kan få villka tjejer han vill han e ihop med 3 st tejer smtidigt och när de väl får reda på det då....den e så himla bra måste bara ses. ![]() ![]() |
Håller mig till relativt rena komedier och tar inte med exempelvis drama komedier. 1.Stadens ljus: Inte bara komiskt perfekt, ett mästerverk. 2.I hetaste laget: Wilders underhållningsförmåga ger upphov till en oförglömlig filmupplevelse. 3Moderna tider: Som sagt är det mer än bara komik när Chaplin ligger i. 4Dr Strangelove: Satir när det är som roligast. 5Bananas: Energisk Allen och absurda situationer, underbart. 6Mannen utan minne: Tragikomik när det är som bäst. 7Monty Phytons Holy Grail: Brittiskt skrattkalas på bästa manér. 8Diktatorn: Viktig komedi i Chaplin anda. 9 Den nakna pistolen 1&2: Underbart mesig och löjlig film som jag älskar. 10Sånger från andra våningen: Tragikomik som verkligen är tragisk. OBS! är säkerligen inte den exakta listan, har säkerligen glömt någon/ra film/er. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' [Inlägget redigerades av carlstrom 2007-07-17 12:57:42] [Inlägget redigerades av carlstrom 2007-07-18 01:10:51] |
Kul att du lagt manken till, Carlstrom! Jag har kollat igenom dina filmer, särskilt de som jag inte sett, dvs 1, 3, 5 & 6 (och lagt dem till bevakning de jag inte redan hade). Måste bara tillägga tt jag förvånas av er som så starkt gillar de gamla klassiska komedierna (läs filmerna) (skrev nyss en betygskommentar på I hetaste laget). Visst de är ok, men inte lika roliga som de idag - eftersom skämt ofta följer med tiden/det samhälle de skapas i. Det finns självklart massor av undantag, men oftast tycker jag det är så. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] [Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-17 17:19:59] |
Trevligt till att var till insperation, rent av äldre filmer nu sett till komedi så är exempelvis "i hetaste laget" ganska aktuell i sina skämt då det finns filmer som har samm grund tema, dvs att killar tvingas klä ut sig till tjejer. Sedan tycker jag personligen inte att själva aktualiteten är speciellt viktig, om man ser till Diktatorn så tycker jag det är en underbar och rolig film trots att den berör ett f.d krig. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Argh, svårt. Jag både gillar och ogillar sånt här.. Hittar bara sju stycken i minnet som gör sig förtjänt av en platts på topplistan.. Bean: Den totala katastroffilmen - Fastsvettsad etta i genren Monty Python: Life of Brian - Dom här grabbarana har det visst i blodet Borat - Utan budgett vinner tummen upp ibland En dag på kapplöpninngsbanan - Mäktig ambtion av bröderna Marx Cable guy - Blir bara bättre för varje gång trotts folks förkastelse Kopps - Det bästa Fares har kommit med hittils räcker långa vägar Date movie - Enligt mig ett lyckat svart får i serien Det finns ett dussintal BRA komedier, men inte alla får mig i kvidande skratt. __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" [Inlägget redigerades av Dan banan 2007-07-17 22:43:02] |
Dan banan, 1. (off topic, men skrev inte du att du var 25 på din profil förra veckan - byter du då och då?)? 2. Kolla, jag har ändrat nu i trådfrågan - självklart MÅSTE det INTE vara 10 filmer! 3. Tack för korta o koncisa kommentarer, inspirerande även de några iaf (Marx & Borat). 4. Hur kan du gilla Mr Bean-filmen? Har du sett serien istället? Tusen ggr bättre - ett hett tips!! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
näe, nu blir jag förvånad. Vad jag minns har jag då skrivit 15 till min ålder. Det kan ju ha varit en förväxling.. Angående mr.bean filmen så står jag nog ganska ensam på min plätt. De flesta föredrar tydligen serien framför filmen, men inte jag. Hahah, jag faller ärligt talat för den. __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" |
Helt klart den bästa list-tråden hittills, här händer det verkligen grejer... Så jag ger mig väl in i det jag med. För mig är det väldigt svårt att lista komedifilmer, för är det en komedi som hamnar i den kategorin jag tycker om så brukar den vara minst lika rolig som en annan film i den kategorin. Låter kanske underligt. Men jag listar dem i kategorierna. Tragikkomik - dramakomedi: Lost In Translation - Så kul så man kan gråta med perfekt musik, snygga bilder och ett slut man blir lycklig av. The Life Aquatic With Steve Zissou - En helkul rulle med speciella karaktärer, obegripliga och vackra undervattenseffekter och skådisar som tar hem allt i vad som kallas komedi. Dessutom är musiken helskön. David Bowie klassiker på portugisiska? The Royal Tenenbaums - Storebrorsan till Life Aquatic är mer tragisk men lika rolig. Speciella människor med udda förhållanden, roliga händelser, skön musik och dialoger som sätter sig i hjärtat. Slapstick - Galenskap Deltagänget - En klassiker med John Belushi? The Benchwarmers - Fånigt, bisarrt, Jon Heder. Borat the moviefilm - Försök att inte skratta i.. 90 minuter? Blazin Saddles - Ännu en klassiker. Gene Wilder kan få vem som helst att skratta med "Waco Kid". Jackass 2 the Movie - Det är få gånger man är stolt över sin sadistiska sida. Men i det är fallet så spelar det tamej fan ingen roll. Fånigt - sköna karaktärer Ghostbusters - Bill Murray räddar världen från spöken, fånigt ja, hans repliker, nej. The Big Lebowski - The Dude. Peter Stormare. Buscemi. Alla i roliga roller. Shrek - Snyggt animerat och väldigt kul. Den söta "Puss in Boots" scenen toppar lätt 10-top listan över "Grövsta skrattacken någonsin" Steve Buscemi - Armageddon. The Big Lebowski. Con Air. Buddy Holly i Pulp Fiction. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! [Inlägget redigerades av Lepre 2007-07-20 05:37:23] |
ioförsig var Lepre rätt så fiffig där med uppdelningen __________________________ "Never let her out of your sight. Never let your guard down. Never fall in love" |
Komedier,kanske den den genren som jag har sett flest filmer i vilket blir lite svårt att försöka dra fram alla extremt roliga som man kommit över under årens lopp. 10.Dr. Strangelove,Peter Sellers 9.Big Lebovski,The Dude 8.Rosa Pantern,alla filmer,vilken filmserie 7.Borat,går inte att se denna film utan att skratta 6.Det våras för sheriffen,nästan lika bra som Frankenstein 5.Repmånad,Utan tvekan den bästa svenska komedi sm gjorts 4.Dum&Dummare,världens dummaste film,given på listan 3.I hetaste laget,riktigt fartfylld film fullspäckad med roliga scener 2.Det våras för Frankenstein,underbart rolig helt enkelt 1.Office Space,har säkert sett den 50 ggr minst och jag skrattar lika mycket varje gång,har allt en komedi ska ha. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Riktigt smart/ambitiöst/bra gjort, Lepre, men saknar kommentar/er...![]() ![]() __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Nu har jag skrivit kommentarer och även lagt till några(hrm) filmer. __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
Här är min topplista över filmer som får mig att SKRATTA (inte bara småle): 1. Wallace and Gromit: Varulvskaninens förbannelse. Kan inte motivera. Det är bara så enormt roligt, på det där fåniga sättet. 2. Nästan allt med Woody Allen, jag känner igen mig så i hans katastroftänkande och neuroser, det är helt underbart 3. Hitta Nemo 4. Office Space __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
Avgudar också Wallace & Gromits långfilm. Köpte det innan jag såg det, bara för att det såg så förtrollande skoj ut. ![]() JUST DET FAN! Office Space! Hur kunde jag ha missat det! Kommer fanimig in i listan, dumpar stackars Stev-O och goe Knowville dock. |
Ok Mattie. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
He, he, Lepre, kul att du känner så om listtråden (ditt inlägg 18/7) (e gla' för din skull) & bra me kommentarerna! Självklart fixar vi hädanefter även i framtiden sådana trådar me "kvalite" som denna. __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Komedi är egentligen inte någon favoritgenre för min del, då jag skrattar som mest till filmer som de flesta antagligen inte skulle klassa som komedier (typ Pulp Fiction och Falling Down). Men här kommer i alla fall mina lista: 10. Jackass: The Movie - Stimulerar de mest primitiva delarna av hjärnan på ett ypperligt sätt. 9. The Big Lebowski - Jeff Bridges, John Goodman och Steve Buscemi i samma film kan knappast misslyckas. Svårt att inte underhållas av Jeff Bridges söliga karaktär. Många oförglömliga scener. 8. Little Miss Sunshine - Otroligt hur roliga karaktärer man kan skapa med subtil humor. Bara jag ser Steve Carell nuförtiden börjar jag fnissa. 7. Yrrol - Innehåller flera odödligt klassiska sketcher. BB-scenen, besserwissrarna som ska installera stereon, Susanne Reuter som härligt elak fru med mycket mera. 6. South Park: Bigger Longer & Uncut - Gillar man South Park kan man inte låta bli att älska det här. Underbar satir. 5. O Brother, Where Art Thou? - George Clooney, John Turturro och Tim Blake Nelson - alla med rätta glimten i ögat. Många härligt roliga scener. 4. Måndag hela veckan - Blev barnsligt förtjust i konceptet som har snotts vilt efteråt. Bill Murray är grymt rolig när han visar sin frustration. 3. Bandits - Med Hollywoods antagligen roligaste skådespelerska Cate Blanchett. Tillsammans med Bruce Willis och Billy Bob Thornton gör hon en av filmvärldens roligaste romantiska komedier. 2. The Ladykillers - Antagligen den mest underskattade filmen på Filmpunkten enligt mig. Bröderna Coens bästa film och jag förstår inte hur man kan bli annat än glad av att se den här filmen. 1. Lock, Stock and Two Smoking Barrels - Många kanske tvivlar på att lägga den här filmen i komedigenren, men skrattar man så här mycket åt en film så kan det inte vara något annat. Roligaste och skönaste karaktärerna som någonsin gestaltats på film. Skådespelarna, replikerna och den hysteriskt roliga intrigen gör att denna film kan skina upp vilken dag som helst. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-07-31 21:44:18] |
Härligt inlägg i debatten med alternativa komedier, enligt Dig, Goliatbagge!![]() __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Jag kan inte rangordna mina favvis komedier för alla är så bra, men de tre först nämda och sällskapsresorna är riktiga favoriter. Hot shots - höjdarna (den första filmen kommer jag inte ihåg så bra men den är bra den också tror jag...) Dum & dummare Ace Ventura filmerna Boat trip Sällskapsresan 1 och Sällskapsresan snowroller. Nakna pistolen, alla filmer. Motivering: Hot shots är en film som är väldigt overklig men det är mest det som gör den rolig, dessutom råkar personerna ut för knäppa saker och sånt hela tiden. Dum dummare och Ace Ventura filmerna är roliga på samma sätt. Tyckar man om Hot shots tycker man om dem. Boat trip är en rolig film men inte så mycket rolig på grund av löjligheter utan på grund av allt som händer kring huvudrollerna. Men ibland är boat trip lite för mycket på något sätt. Sällskapsresorna är riktiga bra svenska filmer. Stig Helmer är så himla bra spelad och gjord av Lasse Åberg. Den nakna pistolen filmerna är sjukt löjliga egentligen men det är det som gör dem roliga. Huvudrollen är ofattbart korkad och klumpig. __________________________ [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-12-08 20:46:37] [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-12-09 15:56:24] |
Varför, Sofia92? Motivera, gärna, tack! __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Så tänker man efter och gör ett sånt jätteinlägg och får....noll feedback!! Noll! ![]() ![]() ![]() __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
Jag måste säg att jag älskar komedier, men det är tyvärr inte där mitt hjärta ligger, så listan blir nog lite torftig just nu, men här är den iaf: 1. Eruotrip : Det är för mycket småsaker överallt, men det var nog min värsta skrattattack jag har haft vid tunnelscenen, och italienarens härliga "Mi scusi" efteråt, samt i stort sett allt från Cooper (Jacob Pitts) "Europe isnt bigger than a mall, we can walk to paris from england" - "England is an island" - "Swim, whatever". 2. Fear and loathing in Las Vegas : Kanske inte en direkt komedi, men för det mesta så brukar kvällar ute på puben sluta med att man somnar skrattandes till den filmen. 3. Torsk på Tallinn : Killinggängets absoluta höjdpunkt. 4. Yrrol : Lite sketch-artad, men varje sketch är en raritet som värmen med glädje. Det får räcka för tillfället. Måste jobba oxå tyvärr...Chefen tittar så ondisnt på mig just nu... __________________________ Il messaggero non è importante. |
Känner att jag måste sätta in Simpsons- the Movie i listan. En redan nu modern klassiker med underbar humor, eller vad sägs om Spider-Pig? Genius! |
Neeedå, Inzomnia! Ett jäteambitiöst projekt du genomförde iom. jag tror trådens längsta kommentarer - eloge till Dig också! ![]() ![]() - Men snälla, kan du inte försöka rangordna lite iaf? Vilka 3 el 5 eller om så bara 1 skulle du rädda till en öde ö om hela jorden översvämmades och din ö var likt en Noaks Ark (du får välja sällskap själv, men d e en annan historia vi inte behöver gå in på här, även om jag förstår att valet är tämligen lätt - tack ska du ha!)? Alla andra, apropå Mel Brooks som Inzomnia här nämner, vad anser ni om Det våras för världshistorien (som jag inte sett)? ![]() __________________________ Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Alltså rangordna e svårt. Jag kan bara inte välja! Det beror så helt på vilket humör jag är på, men ok, om jag nu skulle till en öde ö och bara fick packa med mig 5 st filmer ( och vem har sagt att jag tar med DIG till ön?? Självklart tar jag med Micke Nyquist så jag jag kan göra annat än att se på film , nudge nudge, say no more, know what I mean ![]() Här kommer filmerna hur som helst.. The Big Lebowski The Anchorman MontyPythons filmer ( ja dom kom i en box så dom räknas som en) Sherlock Holmes Smarta Brorsa Little Miss Sunshine Jag vägrar rangordna idag. Nu fick jag ångest...valde jag rätt? Är de dessa filmer jag o Micke kommer sitta o titta på? Bäst att trycka på "skicka" på en gång. Det våras för världshistorien har jag bara sett en gång och minns ganska dåligt men har för mig att jag inte tyckte om den. __________________________ //Inzomnia Please dont leave! All the plants will die! @Bill Murray@ |
1. Monthy Pythons holy grail är antagligen bland de roligaste jag någonsin sett. "you shall cut down the mightiest tree in the forest... WITH A HERRING" Gött mos 2. Medecinmannen |
Naopleon Dynamite och The Big Lebowski är klockrena. 002mateke >> Filmerna du räknade upp kan ju anses som de sämre av filmerna som gjorts? |
Ja, du Lebowski, välkommen hit till FP! D e sannerligen ett trevligt sätt du introducerar dej på här i Forum genom den kritiska kommentaren som saknar allt konstruktivt man skulle kunna önska. Dessutom lär du nog vara ganska ensam generellt om ditt tyckande angående åtminstone hälften av mina föreslagna filmer. Groung Hog Day t ex. Om du inte gillar den, då är du den första jag hört. Men smaken är ju, som en dubbelpipig hagelbössa, delad. __________________________ --==God Jul & Gott Nytt År / Frohe Weinachten & Guten Rutsch / Merry X-mas & Happy New Year==-- Mats Ekenberg [AKA. Mastodontfilmsmats - the real one] |
Ah, nej. Syftade väl mestadels på Crocodile Dundee, Ghostbusters, Beverly Hills Cop, Back to the future och Dumb & Dumber. Men det är väl en smaksak som sagt. Anledningen till kritiken emot dessa filmer är att de är alldeles för tramsiga. Dock lättsamma - vilket kan uppskattas ibland. |